GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pariază la Superbet pe lupta la titlu în Serie A! SuperCote pentru SuperMeciurile etapei a 27-a

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iunie 2020 16:18 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 16:18

Serie A a reluat ostilitățile în weekend, cu patru restanțe, iar în aceste zile se joacă etapa a 27-a. Liderul Juventus deja a câștigat în această rundă, astfel că urmăritoarele Lazio și Inter sunt obligate să ia la rândul lor toate punctele, pentru a nu pierde contactul cu torinezii. 

Deschide cont la Superbet, pentru cea mai bună ofertă pe fotbalul din Italia!

Atalanta - Lazio, meciul etapei

Nu există vreun dubiu în această privință. Cel mai tare meci al rundei din Italia se joacă la Bergamo. Se întâlnesc cele mai bune atacuri din Serie A, Atalanta și Lazio. Gazdele au arătat în weekend că pauza forțată nu le-a afectat pofta de gol: au învins-o pe Sassuolo cu 4-1. 

Se anunță un meci multe goluri. Ultimele 7 dueluri directe din Serie A au produs nu mai puțin de 29 de goluri, o medie de 4,1 pe meci. La Superbet, ai cotă 2.50 la pariul 4+. 

Bestia nera pentru Inter 

Interul lui Antonio Conte a câștigat de asemenea la sfârșitul săptămânii trecute, 2-1 cu Sampdoria, iar miercuri joacă din nou pe teren propriu, contra lui Sassuolo. Surprinzător, oaspeții de pe Meazza conduc la „directe” (7-5) și nu au mai pierdut la Milano din 2014.

La 9 puncte de Juve, Inter nu-și permite pași greșiți, dacă vrea să mai spere la Scudetto. Miercuri e o zi pună pentru nerazzurri: au 6 victorii și o remiză în cele mai recente partide disputate în această zi. Superbet îți oferă o cotă de 1.98 pentru 1&3+. 

Vezi toate pariurile pe fotbalul italian, Serie A și Serie B!

Cu ochii pe cursa pentru UCL și UEL

Un alt punct de interes e lupta pentru locul 4, ultimul care asigură participarea în Liga Campionilor, și pentru prezența în Europa League. 

Ca o ironie, Roma va fi nevoită să spere într-un rezultat pozitiv al rivalei Lazio, în condițiile în care se luptă cu Atalanta pentru poziția a patra. Sunt 6 puncte între bergamasci și capitolini, care vor juca pe teren propriu cu Sampdoria. Un singur succes pentru giallorossi în ultimele 5 partide de pe Olimpico, însă un gol în prima repriză e aproape o certitudine. În precedentele 10 meciuri disputate de formația lui Paulo Fonseca, s-a marcat mereu în primele 45 de minute. 

Poți prinde o cotă de 1.54, dacă se înscriu unul sau două goluri în prima repriză la Roma. 

Napoli a luat Cupa Italiei și joacă fără presiune finalul de sezon. Pe Bentegodi, o întâlnește pe Verona, una dintre revelațiile sezonului. Nou-promovată, Hellas e în cursa pentru un loc de Europa League, deși antrenorul său, Ivan Juric, insistă că obiectivul e salvarea de la retrogradare. 

Cele două echipe nu au remizat în ultimele 19 dueluri directe (doar 3 victorii pentru Verona), iar cele mai recente 5 întâlniri au fost câștigate de Napoli cu scorul general de 12-1. Ai o SuperCotă de 4.35 că veronezii pun capăt acestei serii. 

Bătaie mare pentru evitarea retrogradării

În această etapă, se mai joacă SPAL - Cagliari, Genoa - Parma și Torino - Udinese. Toate, dueluri cu implicații în lupta pentru evitarea retrogradării. Din cele 6 echipe, doar Parma nu are emoții. Ba chiar speră să prindă Europa. 

Tu ce bilet pui în această rundă?

Descoperă pariurile Speciale pe Serie A de la Superbet și pune biletul câștigător!

Superstreaming pentru superbilete într-o săptămână de vis pentru pariori!

O gălăgie de jackpoturi la superbet.ro! Peste 10 milioane de lei plătite!

Bonusul de bun venit Casino la superbet.ro a crescut la 1.200 lei + 300 rotiri gratuite!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează