GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pariază pe cele mai importante campionate din Europa și obține Bonusul Multiplu oferit de Betano

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 martie 2023 22:27 / Actualizat sambata, 11 martie 2023 22:33

La final de săptămână Betano te răsplătește cu un Bonus Multiplu, dacă plasezi un pariu multiplu din cele mai importante campionate de fotbal ale Europei. Tot ce trebuie să faci este să alegi din oferta extinsă Betano și, dacă vei câștiga, Betano te va răsplăti cu un bonus suplimentar peste câștigul tău până la 50%!

Ce este Bonus Multiplu? Această ofertă Betano este valabilă pentru competițiile de fotbal (Cupa Mondială, EURO, Copa America, Champions League, Europa League, Europa Conference League, Liga 1, Premier League, Serie A, LaLiga, Bundesliga, Ligue 1) și baschet (Euroleague, NBA, Campionatul Spaniol).

Pentru a beneficia de oferta Bonus Multiplu trebuie să joci doar următoarele tipuri de pariuri simple: 1X2, Sub/Peste, GG/NG (pentru fotbal) și Victorie, Handicap, Sub/Peste (pentru baschet).

O condiție importantă de care nu trebuie să uiți este că pentru a intra în cursa de Bonus Multiplu trebuie să alegi pariuri care au o cotă de minim 1.50 pe meci.

Cum arată un pariu multiplu care ți-ar putea aduce Bonusul Multiplu oferit de Betano

Am ales cinci meciuri, câte unul din fiecare campionat puternic al Europei, pentru care Betano oferă un bonus de 15%, dacă biletul va fi declarat câștigător. Este un bilet orientativ, tu poți selecta ce partide dorești (cel puțin patru), respectând cele câteva reguli de bază descrise mai sus.

Ora 16:00, Manchester United – Southampton
Ambele echipe înscriu - Da (cota 1.91)
De ce? Manchester United a primit gol în patru din ultimele cinci meciuri în toate competițiile. ”Sfinții” au marcat de asemenea în patru din precedentele cinci partide.

Ora 16:00, Nantes – Nice
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.65)
De ce? Nice are o serie de nouă meciuri fără înfrângere în Ligue 1 și trage tare pentru a prinde un loc în viitoarea ediție a cupelor europene. Nantes a pierdut ultimele trei meciuri în campionat, cu opt goluri primite.

Ora 18:30, Werder Bremen - Bayer Leverkusen
Ambele echipe înscriu - Da (cota 1.55)
De ce? Despărțite de un singur punct la mijlocul clasamentului din Bundesliga, Werder și Leverkusen promit un meci cu goluri de ambele părți. Ultimele patru meciuri ale ”farmaciștilor” în Bundesliga au fost GG.

Ora 19:00, AS Roma – Sassuolo
Rezultat final - AS Roma (cota 1.70)
De ce? Echipa lui Jose Mourinho s-a impus în patru din ultimele cinci meciuri fără gol primit. Roma are cinci victorii consecutive pe teren propriu în toate competițiile.

Ora 22:00, Athletic Bilbao - FC Barcelona
Ambele echipe înscriu - Nu (cota 1.88)
De ce? Bilbao are trei meciuri fără victorie în La Liga, în timp ce Barcelona a pierdut un meci și a câștigat patru din ultimele cinci. Pentru Barcelona ultimele cinci partide din campionat au fost NG. Bilbao n-a marca în ultimele trei partide în campionat.

Astfel, avem biletul de mai sus, cu o cotă totală de 15.61 pe cinci pariuri simple, câte unul din fiecare campionat puternic al Europei. Cu o miză de 10 lei, câștigul potențial ar fi de 156.12 lei - cu mențiunea că aceste cote sunt informative și se pot schimba pe durata zilei. Meciurile menționate sunt doar un exemplu, fiecare jucător are libertatea deplină de a-și construi biletul cu inspirație și pricepere. Oferta Betano se va aplica pe orice bilet care respectă condițiile descrise mai sus.

Nu uita de Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (1X2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Vezi toate știrile Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează