GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pariază pe meciul care poate decide campioana în Bundesliga! Cele mai bune cote pentru Werder Bremen - Bayern

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2020 13:53 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 14:34

O singură victorie o mai desparte pe Bayern Munchen de al optulea titlu consecutiv în Bundesliga. Bavarezii vor deveni campioni din punct de vedere matematic, dacă se vor impune în meciul din deplasare cu Werder Bremen, marți, de la ora 21:30, în etapa a 32-a. 

Ai SuperExtra la meciul Werder Bremen - Bayern Munchen

WERDER VINE DUPĂ CEL MAI CLAR SUCCES AL SEZONULUI

În continuare penultima în clasament, dar la egalitate de puncte cu Dusseldorf, aflată pe locul de baraj, Werder Bremen are un moral bun înaintea confruntării cu liderul campionatului. Sâmbătă, „verzii” au obținut cea mai clară victorie din acest sezon, scor 5-1, pe terenul „lanternei” Paderborn. Eroul partidei a fost Davy Klaassen, care a reușit prima dublă a carierei în Bundesliga. 

Olandezul a ajuns la 6 goluri stagionale (capitol la care e depășit doar de Rashica, dintre coechipieri), având și 4 pase decisive (de asemenea pe locul 2 în lotul gazdelor de marți). Fostul fotbalist de la Ajax e un adevărat talisman pentru Bremen: în cele 5 jocuri în care a înscris, echipa nu a pierdut (două victorii și 3 rezultate de egalitate). De altfel, Werder nu a fost învinsă în meciurile în care Klaassen a punctat în ultimele două sezoane (14, în total). 

Klaassen are cotă 5.50 că va marca împotriva lui Bayern!

BAYERN ÎI VA AVEA DIN NOU PE LEWANDOWSKI ȘI MULLER

Sâmbătă, Bayern a obținut cea de-a zecea victorie consecutivă în Bundesliga, 2-1 cu Borussia Monchengladbach. Un succes venit pe final, datorită unui gol marcat de Leon Goretzka. Însă liderul a jucat fără cel mai bun marcator, Robert Lewandowski, și fără cel mai bun pasator, Thomas Muller. Ambii au fost suspendați în weekend, dar vor reveni în primul 11 în partida care poate aduce un nou titlu pentru bavarezi. 

CIFRE INCREDIBILE PENTRU BAYERN ÎN MANDATUL LUI HANSI FLICK 

În etapa a zecea, când Bayern a pierdut rușinos la Frankfurt, 1-5 cu Eintracht, și ocupa doar locul 4 în clasament, la 4 puncte de liderul de atunci, Borussia Monchengladbach, puțini și-ar fi imaginat că bavarezii vor domina campionatul de o astfel de manieră. Însă înlocuirea lui Niko Kovac cu Hansi Flick nu a schimbat doar parcursul campioanei, ci și recordurile Bundesligii. 

Inițial doar interimar, Flick i-a convins pe șefii lui Bayern, care i-au oferit un contract până în 2023. Cele 25 de victorii în 28 de meciuri în toate competițiile reprezintă cel mai bun parcurs al unui antrenor din istoria acestui club. Cu o medie de 2,71 puncte pe meci, actualul tehnician i-a depășit pe Jupp Heynckes (2,7 puncte; sezonul 2012/13) și pe Pep Guardiola (2,6 puncte; sezonul 2013/14). 

„Hansi cunoaște mentalitatea clubului”, a spus fostul mare portar al bavarezilor, Oliver Kahn, care acum face parte din conducere. Iar acest lucru este confirmat și de modul în care Flick, fost jucător al lui Bayern, în anii ’80, le cere elevilor săi să abordeze partidele. 

MEDIE DE 3 GOLURI PE MECI

„Când eram jucător, doar succesul conta. Trebuia să câștigi cu 1-0, nu conta cum. Azi, nu mai e suficient să câștigi. Evident, până la urmă, e vorba doar despre titluri și trofee. Dar înțeleg bine că ambițiile lui Bayern sunt mai mari decât să învingi cu 1-0”, a declarat Hansi Flick. Nu sunt numai vorbe. În mandatul său, bavarezii au avut un singur meci în care nu au marcat: 0-0 cu Leipzig. Doar două victorii au fost obținute cu scorul de 1-0. Una dintre ele, pe terenul principalei rivale la titlu, Borussia Dortmund. 

În Bundesliga, Bayern are o medie de 3 goluri marcate pe meci, sub conducerea lui Hansi Flick. Dacă punem la socoteală și partidele din Champions League, media devine de 3,14 goluri. În total, liderul are 92 de goluri marcate în acest sezon (de departe cel mai bun atac) și nu este exclus să treacă de cota 100. Mai ales că Lewandowski, care a înscris de 30 de ori până acum, țintește recordul all-time al Bundesligii - 40 de goluri într-o ediție de campionat (Gerd Muller, 1971/72). „Dacă cineva poate să-l egaleze, atunci el e acela”, este convins Flick. 

Pariezi pe un meci cu multe goluri? 

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM PENTRU UN PARIU REUȘIT

Bayern a câștigat ultimele 21 de meciuri cu Werder Bremen, în toate competițiile. Ultimul duel direct în care gazdele de marți nu au pierdut s-a disputat în 2010 și s-a terminat la egalitate, scor 0-0 

4 din ultimele 5 meciuri directe disputate pe terenul lui Werder Bremen s-au încheiat cu victorii la limită pentru Bayern

Lewandowski a marcat 18 goluri în duelurile cu Werder Bremen, în toate competițiile 

Ai cotă 1.45 pentru gol Lewandowski și victorie Bayern

Werder Bremen nu a mai învins-o acasă pe Bayern din octombrie 2006. De atunci, a mai luat un singur punct 

Werder Bremen a marcat doar două goluri în ultimele 10 meciuri de pe teren propriu, în Bundesliga; un egal și 9 înfrângeri 

De altfel, Bremen e cea mai slabă echipă din Bundesliga pe teren propriu: are o singură victorie și 6 puncte câștigate în total 

Deschide cont și pariază la Superbet! 

Superagenții deschise, supermeciuri, superprieteni! Superjoci de peste tot!

Legendele fotbalului românesc care au lăsat Turcia cu gura căscată!

O gălăgie de jackpoturi la superbet.ro! Peste 10 milioane de lei plătite!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close