GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

AC Milan - Inter » Luptă pentru titlu în „Derby della Madonnina”: cotă mărită la 60 pentru victoria lui Inter

Articol de - Publicat sambata, 20 februarie 2021 22:59 / Actualizat sambata, 20 februarie 2021 23:31

AC Milan - Inter se joacă duminică, de la 16:00, în cel mai așteptat meci din acest sezon. După mulți ani, „Derby della Madonnina” se joacă din nou pentru titlu în Serie A.

După 22 de runde, Inter conduce ierarhia în Serie A, cu 50 de puncte, în timp ce AC Milan tocmai a cedat șefia în ultima rundă, după înfrângerea surprinzătoare de la Spezia, 0-2. Trupa condusă din teren de Ibrahimovic are 49 de puncte și ocupă locul secund, în timp ce Roma și Lazio, cu câte 43 de puncte, completează clasamentul în prima ligă din Italia.

Inter are șase meciuri fără înfrângere în Serie A, iar singura problemă din această perioadă a fost eliminarea din Cupa Italiei, după o dublă cedată în fața lui Juventus. Dincolo, Milan are două înfrângeri în ultimele cinci etape și s-a văzut detronată din postura de lider. Cele două mari rivale s-au întâlnit acum trei săptămâni în Cupa Italiei, acolo unde câștig de cauză a avut Inter, care s-a impus cu 2-1, dar „rossonerii” se pot lăuda cu victoria din turul campionatului, tot cu 2-1. Pariorii pot profita dacă Inter obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 60 pentru un succes (detalii AICI)!

  • Inter a câștigat ultimele patru meciuri cu AC Milan din postura de gazdă;
  • Bennacer, Diaz și Mandzukici sunt în continuare accidentați la Milan;
  • Sensi și Vidal nu vor juca pentru Inter în derby-ul de pe Meazza;
  • Milan vine după jocul din Europa League cu Steaua Roșie Belgrad, disputat joi și încheiat la egalitate, 2-2.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul lui Inter a fost mărită la 60, în loc de 1,95. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 300 de lei!  VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează