GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

CFR Cluj - AS Roma » Campioana României vrea o minune în Europa League! Cotă mărită la 100 pentru victoria CFR-ului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020 15:33 / Actualizat miercuri, 25 noiembrie 2020 17:21

CFR Cluj - AS Roma se joacă joi, de la 22:00, în etapa a patra din grupele UEFA Europa League. Campioana României are nevoie de un meci mare pentru a continua lupta de calificare cu Young Boys.

CFR Cluj este în fața unei partide extrem de importante în economia grupei A din Europa League. Clujenii primesc vizita italienilor de la AS Roma și speră să-și ia revanșa după înfrângerea usturătoare din meciul tur, scor 0-5. După un start bun, CFR-ul n-a mai reușit să mențină ritmul și e pe locul trei, cu patru puncte, la egalitate cu Young Boys, formație aflată pe poziția secundă.

Cu gândul mai mult la duelul cu AS Roma, CFR Cluj s-a împiedicat în cel mai recent joc de campionat. Clujenii au pierdut, pe teren propriu, cu UTA, scor 0-1, și au doar o victorie în ultimele cinci confruntări din toate competițiile. Dan Petrescu nu-i va avea la dispoziție pe Cestor și Vinicius, în continuare accidentați. Vor lipsi și Deac, și Hoban, pozitivi cu noul coronavirus. Clujenii au mai recuperat însă din jucătorii cu probleme, unul dintre ei fiind Burcă, și speră la o minune în fața Romei. Pariorii pot profita dacă CFR Cluj obține joi o victorie, un bookmaker important oferind cota 100 pentru un succes (detalii AICI)!

  • 10 meciuri consecutive fără înfrângere are AS Roma;
  • 1-1 s-a terminat ultimul meci direct disputat la Cluj, în 2010, în Liga Campionilor;
  • Până la înfrângerea de pe Olimpico, CFR marcase în fiecare meci contra Romei.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul CFR-ului a fost mărită la 100, în loc de 4,15. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 500 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
the.fixer
the.fixer  •  26 Noiembrie 2020, 15:50

CFR 1- 3 Roma

stoichkov10
stoichkov10  •  26 Noiembrie 2020, 14:25
Postat de andrei.f pe 25 Noiembrie 2020, 19:16

Sperăm că rezervele Romei se vor mulțumi cu un antrenament util, nu vor avea chef să dea prea multe goluri. Oricum, cfr să-și pregătească sacu !

*** ofticos. brost bine AndreiF.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.f
andrei.f  •  25 Noiembrie 2020, 19:16

Sperăm că rezervele Romei se vor mulțumi cu un antrenament util, nu vor avea chef să dea prea multe goluri. Oricum, cfr să-și pregătească sacu !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează