GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Elche - Barcelona » Cotă mărită la 30 pentru succesul Barcelonei! Ce trebuie să faci pentru o cotă de 50

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2021 11:30 / Actualizat duminica, 24 ianuarie 2021 12:36

Elche - Barcelona se joacă azi, de la 17:15, într-o partidă din cadrul etapei cu numărul 20 din La Liga. Catalanii au nevoie de victorie pentru a reveni pe poziția a treia și pentru a reduce, din nou, distanța față de Real Madrid și Atletico.

Barcelona a pierdut Supercupa Spaniei, 2-3 cu Bilbao, după prelungiri, și a tremurat în Cupa Spaniei, în fața modestei Cornella, victorie cu 2-0 tot după 120 de minute, dar în campionat lucrurile merg mult mai bine pentru catalani. Barca e neînvinsă de opt etape în La Liga și caută acum al patrulea succes consecutiv, mai ales că merge la Elche, formație aflată pe poziția a 18-a, cu doar 17 puncte în primele 17 meciuri jucate.

Barcelona și Elche nu s-au mai întâlnit într-un meci oficial din sezonul 2014-2015, atunci când catalanii câștigau cu 3-0 pe Camp Nou și cu 6-0 în deplasare. De altfel, Elche n-a reușit să-i dea niciun gol Barcei în ultimele șase partide oficiale, deși a reușit să iasă neînvinsă, în 2013-2014, 0-0 pe teren propriu. Barcelona va fi la al 4-lea meci la rând pe care îl va juca în deplasare, după victoriile cu Huesca (1-0), Bilbao (3-2) și Granada (4-0), urmând să se întoarcă pe Camp Nou abia pe 31 ianuarie. Pariorii pot profita dacă Barcelona obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 30 pentru un succes. Poți avea chiar o cotă de 50 în cazul în care pariezi 50 de lei și pe alte evenimente înainte de startul partidelor (detalii AICI)!

  • Messi, Coutinho, Pique, Sergi Roberto, Ansu Fati și Dest nu vor juca pentru Barcelona;
  • Barcelona are cel mai bun atac din La Liga: 37 de goluri marcate;
  • Elche are a doua cea mai slabă ofensivă din campionat: doar 16 goluri marcate.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul Barcelonai a fost mărită la 30, în loc de 1,35. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 150 de lei! Totodată, puteți obține o cotă de 50 la victoria Barcelonei, în cazul în care pariați 50 de lei și pe alte evenimente sportive, pre-meciVERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează