GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Islanda - România: Cine continuă drumul spre EURO 2020? Cote mărite la 70 și 100 pentru echipa învingătoare

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 18:08 / Actualizat joi, 08 octombrie 2020 18:22

Islanda - România se joacă joi, de la 21:45, în semifinalele barajului de calificare la EURO 2020. ”Tricolorii” lui Mirel Rădoi trebuie să învingă pentru a spera în continuare că vor fi prezenți la Europeanul ce va fi găzduit și de București.

Naționala României este în fața unui meci extrem de important pentru actuala generație. ”Tricolorii” au șansa să revină la un turneu final, dar pentru asta trebuie să câștige în Islanda și, mai apoi, să treacă și de învingătoarea dintre Bulgaria sau Ungaria. România e neînfrântă de la sosirea lui Rădoi: egal cu Irlanda de Nord (1-1) și victorie în Austria (3-2).

Islanda se va prezenta la jocul cu România după două eșecuri consecutive, cu Anglia (0-1) și cu Belgia (1-5). Mai mult, istoria confruntărilor directe cu România nu e deloc de partea gazdelor de azi. Islanda și România s-au întâlnit de două ori, în preliminariile pentru Mondialul din 1998, iar ambele confruntări au fost câștigate de ”tricolori” fără drept de apel, cu același scor, 4-0. Pariorii pot profita dacă România obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 100 pentru un succes (detalii AICI)!

Islandezii au avantajul că joacă acasă, la Reykjavik, dar și că au fost prezenți la ultimele două turnee finale. Islanda a fost surpriza competiției la Europeanul din 2016, când nordicii au ajuns până în sferturi, iar apoi s-a calificat și la Mondialul din 2018, acolo unde nu a ieșit însă din faza grupelor. Pariorii pot merge si pe varianta victoriei Islandei, un bookmaker important oferind cota 70 pentru un astfel de rezultat (detalii AICI)!

  • 5 grade vor fi la Reykjavik, la ora meciului;
  • Un caz de coronavirus a fost depistat în delegația României, dar nu este vorba de vreun jucător sau membru al staff-ului;
  • Gilfy Sigurdsson e cel mai bine cotat fotbalist islandez, cu o cotă de piață de 18 milioane de euro;
  • Răzvan Marin, cu 8,5 milioane de euro, rămâne cel mai bine cotat jucător din lotul României.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul Islandei a fost mărită la 70, în loc de 2,65. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 350 de lei! De asemenea, cota pentru succesul României a fost mărită la 100, în loc de 2,95. Suma maximă ce poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce ar putea aduce un câștig de până la 500 de lei. VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează