GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pariurile pe „FCSB termină în primele 4”, stabilite câștigătoare de Betano!

Articol de - Publicat duminica, 09 august 2020 16:52 / Actualizat duminica, 09 august 2020 16:53

Weekend-ul a adus o veste bună cei care au pariat că FCSB va încheia sezonul în top 4: Betano, partenerul principal al roș-albaștrilor, a plătit toate aceste bilete!

În contextul unui campionat înghețat înainte de disputarea tuturor meciurilor, cei mai mulți pariori s-au întrebat ce se întâmplă cu biletele lor pe clasamentul final. FCSB se afla pe locul 5 la momentul încheierii premature a primei ligi, dar avea un meci mai puțin jucat decât FC Botoșani, ocupanta poziției a patra. 

Cum arată locurile 3-5:

3. Astra Giurgiu – 33 puncte, 8 meciuri jucate

4. FC Botoșani – 32 puncte*, 10 meciuri jucate

5. FCSB – 31 puncte, 9 meciuri jucate

*FC Botoșani a beneficiat de rotunjirea punctelor la finalul sezonului regulat

Ce meciuri nu s-au mai jucat în play-off:

Astra Giurgiu – Universitatea Craiova

FCSB – Astra Giurgiu

Astfel, FCSB avea nevoie doar de un egal cu Astra pentru a trece de Botoșani în clasament și a termina pe locul 4, avantajată fiind și de primul criteriu de departajare: nu a beneficiat de rotunjire. În schimb, cu o înfrângere în fața Astrei, roș-albaștrii ar fi terminat sezonul pe 5.

Betano a luat însă decizia de a stabili câștigătoare atât pariurile pe „FCSB termină în primele 4” cât și pe cele ce pe „FC Botoșani termină în primele 4”. 

Chindia sau Mioveni? Peste 1.000 de pariuri disponibile pe Betano pentru barajul de promovare-retrogradare!

Alte surprize Betano: Liverpool, campioană încă din decembrie sau toate pariurile pe rezultatul final câștigătoare

Nu e prima dată când casa de pariuri online vine în întâmpinarea clienților săi cu plăți efectuate indiferent de rezultatul final sau înainte de stabilirea pariurilor. Iată câteva dintre ele:

1. Pariurile pe „Liverpool câștigă Premier League” au fost plătite în decembrie

Liverpool a avut un sezon de vis și s-a desprins față de urmăritoare încă din prima parte a sezonului. Betano a decis să plătească toate pariurile pe campioana sezonului din Premier League încă din decembrie, chiar dacă rămăseseră de jucat mai mult de jumătate din etapele sezonului! La fel s-a întâmplat și cu pariurile pe „Bayern câștigă Bundesliga 2019-20”, declarate câștigătoare imediat după ce bavarezii s-au impus în derby-ul cu Dortmund, dar și în sezonul trecut, cu pariurile pe „PAOK câștigă campionatul Greciei”, deși echipa antrenată atunci de Răzvan Lucescu nu era încă matematic campioană. 

Sezonul viitor de Bundesliga se joacă deja pe Betano! Primele două etape sunt disponibile pentru pariori, cu peste o lună până la startul sezonului!

2. Villarreal – Barcelona 4-4: toate pariurile tip 1X2, câștigătoare!

Sezonul trecut, Villarreal și Barcelona au oferit un thriller spre finalul LaLiga, în care desfășurarea scorului a fost 0-2 -> 4-2 -> 4-4. Toate pariurile 1X2 din acel meci au fost câștigătoare pe Betano, datorită ofertei „Avans de 2 Goluri”. Prin ea, în momentul în care pariurile sunt stabilite imediat ce o echipă conduce cu 2 goluri, fără să mai fie așteptat finalul meciului. Barcelona a avut acest avans, pariurile pe ea fiind decise încă din minutul 16 al acelui meci. În minutul 80, când scorul a devenit 4-2, banii au intrat și în conturile celor care au mizat pe Villarreal; iar la final au încasat și cei care au mers pe egal. 

Și la Mondialul din 2018 s-a întâmplat ceva asemănător, la meciul dintre Belgia și Japonia. „Samuraii” au condus cu 2-0 și au pierdut cu 3-2 în optimi; singurele pariuri necâștigătoare pe Betano la acel meci fiind cele pe egal.

Pariază pe Liga Campionilor alături de Betano, pentru că poți câștiga indiferent de rezultatul final dacă echipa ta conduce cu 2 goluri!

3. Milwaukee Bucks – Miami Heat 130-116, cu toate pariurile câștigătoare

Betano are o ofertă similară și la baschet (Avans de 20 de puncte) și tenis (Avans de 2 seturi). Cel mai recent exemplu de pariuri plătite e din noaptea de joi spre vineri, când Milwaukee a avut o revenire de senzație în NBA în fața celor de la Miami. Chiar dacă gazdele au câștigat, cei care au pariat pe oaspeți au primit banii încă din sfertul 2 al meciului, când Miami conducea cu 59-39!

Cei mai buni fotbaliști din Europa reintră în scenă!

Cote maxime pe Betano pentru Restartul competițiilor europene!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează