GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Park4fly, o parcare privată calitativă la aeroportul Otopeni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 decembrie 2022 16:49 / Actualizat miercuri, 14 decembrie 2022 16:49

Ai plănuit o călătorie în afara țării în interes de business sau pur și simplu pleci în vacanță și ai nevoie de un loc de parcare în aeroport? Parcarea privată

Park4Fly din aeroportul Otopeni este ideală pentru tine. Află cele mai importante aspecte pe care trebuie să le iei în calcul atunci când îți alegi parcarea.

Parcare privata aeroport Otopeni

Indiferent de durata pentru care cauți o parcare, fie ea scurtă, de 2-3 zile, sau mai lungă, adică de 30 de zile sau mai mult, este important să alegi un loc sigur. Nu este deloc plăcut să te întorci din călătorie și să îți găsești automobilul zgâriat. Tocmai de aceea, trebuie să alegi o parcare cu multe beneficii, pentru tine și siguranța mașinii tale. 

Parcarea pusă la dispoziție de aeroportul Otopeni percepe costuri de parcare care ți se pot părea mari, motiv pentru care alternativa este o parcare privată din apropiere. Parcarea Park4fly îți asigură siguranța mașinii cu ajutorul câtorva instrumente. Un aspect important este 

împrăjmuirea parcării și accesul în incinta ei printr-un punct de control prevăzut cu barieră și păzit de un agent de securitate. Astfel, orice intrare sau ieșire este înregistrată și există o evidență a mașinilor care au plătit serviciul de parcare. 

Park4Fly – Supraveghează-ți mașina video, direct pe site

Alege parcarea privată Park4Fly și ai posibilitatea de a-ți monitoriza masina video, în timp real, chiar de pe site-ul companiei. 

Costul parcării este calculat pe zi, însă o parcare profesionistă îți va face o ofertă dacă plănuiești să lași mașina în grija lor pentru o perioadă mai lungă de 30 de zile. Park4fly creează oferte personalizate în funcție de perioada pe care ți-o dorești și îți oferă un discount care crește pe măsură ce alegi o parcare pe termen lung. Documentația pentru realizarea rezervării trebuie să fie 100% transparentă, indiferent dacă este realizată online sau la fața locului. Plata parcării trebuie să se poată realiza atât online, cât și fizic. Park4fly îți permite plata online, direct de pe site-ul lor, la completarea formularului de rezervare a locului. Dacă preferi să plătești la fața locului, o poți face atât cash, cât și cu cardul. De asemenea, poți beneficia de un serviciu de spălătorie cât timp ești plecat. Îl poți rezerva din formularul online disponibil pe site sau fizic, atunci când înregistrezi mașina la parcare. 

O firmă de parcare profesionistă trebuie să îți pună la dispoziție opțiunea de a rezerva locul de parcare cu mult timp înainte de zbor. Chiar dacă sunt șanse mari să găsești un loc la parcare Otopeni, fiindcă are o capacitate de peste 900 de locuri, ideal este să îți faci rezervarea online, ca să nu ai parte de surprize. 

Un alt aspect către care să îți îndrepți atenția este supravegherea parcării. O parcare sigură dispune de supraveghere video non-stop, astfel încât în cazul unui accident cât timp tu ești plecat, momentul să fie surprins de camere și tu să te poți duce la poliție cu dovada, iar făptașul să fie identificat cu ușurință. Park4fly îți dă acces non-stop la camerele de supraveghere, așa că îți poți observa mașina personal oricând dorești. 

O companie calitativă asigură transport de la parcare aeroport Otopeni la poarta de îmbarcare a aeroportului. Chiar dacă lungimea drumului până la aeroport este de mai puțin de un kilometru, Park4fly îți pune la dispoziție autovehicule de tip shuttle atât clasice, cât și 100% electrice, în mod gratuit. În caz de vreme rea sau dacă ai multe bagaje de cărat, este perfect atunci când ești transportat până la intrarea în aeroport. Acestea sunt de tip 7+1 și sunt disponibile la cererea clientului. În plus, shuttle-urile sunt noi, moderne și spațioase, așa că este suficient loc pentru toți pasagerii și pentru bagajele acestora. Transportul trebuie să fie disponibil 24/7, pentru ca niciun călător ,,să nu rămână pe afară”. Pentru orice neclaritate, firma de parcare ar trebui să aibă un serviciu de comunicare cu publicul și, ținând cont că vorbim despre o parcare în zona unui aeroport, serviciul telefonic trebuie să fie disponibil 24/7.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează