GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Participă GRATUIT! Votezi și câștigi în Liga 2 Casa Pariurilor, in fiecare săptămână!

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2022 14:17 / Actualizat luni, 26 septembrie 2022 14:17

La Casa Pariurilor aducem distracția din Liga 2 direct în contul tău de pariere! Participă GRATUIT la concursul săptămânal de pe pagina voteazaliga2.casapariurilor.ro!

Acolo poți să votezi echipa din Liga 2 Casa Pariurilor care va marca cele mai multe goluri în meciurile disputate de vineri până luni. Toți câștigătorii sunt răsplătiți cu Pariuri Fără Risc în valoare de până la 20 lei (sub forma a maximum 1.000 puncte de loialitate).

Campania se derulează în fiecare săptămână, în perioada 01.09.2022 (ora 00:00) - 01.05.2023 (ora 23:59), exclusiv pe pagina de promoție voteazaliga2.casapariurilor.ro.

Sunt luate în considerare doar voturile plasate de marți (ora 00:00) până joi (ora 23:59) pe echipele care joacă în cadrul Ligii 2 Casa Pariurilor. Sunt luate în considerare doar voturile plasate pe echipe care au meci în zilele de vineri, sâmbătă, duminică sau luni.

Voturile plasate în cadrul unei săptămâni contează doar pentru meciurile care se dispută în zilele de vineri, sâmbătă și duminică ale aceleiași săptămâni, respectiv pentru meciurile care se dispută în ziua de luni a săptămânii următoare. Multă bafta! #casafiebine

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează