GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pe locuri, fii gata, înscrie!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2022 16:20 / Actualizat miercuri, 23 noiembrie 2022 16:20

La MaxBet.ro ne place fotbalul atât de mult, încât am decis să ne facem propriul campionat... dar cu cele mai populare sloturi! Alături de unul dintre furnizorii noștri de jocuri am dat startul la PRAGMATIC WORLD CUP SLOTS!

Campionatul MaxBet.ro are 5 etape, după cum urmează: etapa I – 8 zile, etapa II – 4 zile, etapa III – 2 zile, etapa IV - 1 zi, etapa V - 1 zi, cu premii în valoare totală de 10.000 EURO



Promoția care a început pe 20 Noiembrie se desfășoară zilnic până pe 5 Decembrie între orele 10:00 - 02:00. Fiecare echipă jucătoare are un slot Pragmatic corespunzător pentru ca tu să te bucuri de cele mai tari jocuri Pragmatic Play și să câștigi premiile în bani și rotirile fără rulaj.

Mecanismul este foarte simplu: pentru fiecare echipă participantă la Campionatul Mondial există un slot tematic dedicat. Locurile în clasament sunt stabilite în funcție de cel mai mare număr de runde jucate pe sloturile participante din ziua respectivă.

S-a fluierat de start pentru prima etapă a Pragmatic World Cup Slots, iar printre sloturile calificate se numără Octobeer Fortunes, Bomb Bonanza, Floating Dragon Hold & Spin și Big Bass Splash.

Nu vrem să dăm prea mult din casă, dar hai să îți spunem ce echipamente purtăm astăzi. Trecem de la o extremă la alta: începem cu Book of Golden Sands (Qatar) și Gems Bonanza (Ecuador), continuăm cu Drill that Gold (Maroc) și încheiem cu Gates of Valhalla (Danemarca)! 

Calificările continuă cu bătălia zilei între Joker King vs Heart of Carnival și Big Juan vs Ultimate 5, unde simbolurile fructate sunt umăr la umăr cu atmosfera de carnaval sau tu alegi dacă faultezi piñata plină de câștiguri ori stai pe banca de rezerve în safari. 

De pe site sau aplicație, fii golgheter în Campionatul nostru cu Pragmatic Play, dă spinul decisiv si sărbătorește succesul echipelor tale favorite pe MaxBet.ro!

Descarcă aplicația pentru Android sau iOS, învârte rolele din promoție și câștigă împreună cu favoriții tăi din Pragmatic World Cup Slots!

 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează