GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pentru ce se folosesc filtre apă hidrofor?

Articol de GSP - Publicat marti, 14 aprilie 2020 14:13

Shop Einstal oferă filtre de apă pentru hidrofor la cele mai bune prețuri. În acest articol vom discuta despre filtrele pentru nisip utilizate la hidrofoare. Calitatea apei care este extrasă din puțuri și din fântâni, care trece prin hidrofoare nu este de fiecare dată la cei mai buni parametri. 

Chiar dacă inițial este numită apă curată, când au loc analize amănunțite, lucrurile se pare că sunt cumva diferite. Particulele conținute de apa extrasă de la anumite adâncimi include nisip, nămol și alte particule în suspensie, motiv pentru care se impune utilizarea unor filtre apă hidrofor.

Filtrul de nisip pentru hidrofor are proprietatea de a proteja foarte bine hidroforul de particulele care există în apă astfel încât funcționarea lor să nu fie deloc afectată. Acest filtru de nisip este folosit în cazul etapei de prefiltrare a particulelor care depășesc dimensiunea de 20 de microni. Aici este inclus nisipul și nămolurile care pot acumula în timpul perioadei de utilizare. 

Cartușul lavabil ajută extrem de mult datorită faptului că poate să fie curățat astfel încât să nu aibă nevoie de înlocuire în momentul în care se acumulează depunerile. Aici însă este necesar să se urmărească constant calitatea apei pentru că schimbarea filtrului are loc ținând cont de conținutul particulelor existente în apă. 

Cartușele refolosibile au în general o durata de viață care este cuprinsă între 12 și 24 de luni, lucrul acesta depinzând cel mai mult de condițiile în care acest filtru este utilizat. Un asemenea filtru de nisip utilizat pentru hidrofoare este util în momentul în care se discută despre exploatarea apei în siguranță.

Produsul este foarte recomandat de specialiști și aceștia îi subliniază periodic importanța. De asemenea, este foarte important ca apa să ajungă în case cât mai curată și cu particulele eliminate drept pentru care este necesar ca instalațiile de captare a apei să fie dotată și cu asemenea dispozitive.

Produsele care intra în contact cu apa au nevoie și de o protecție specială datorită domeniului de activitate. Particulele de nisip au proprietatea de a se infiltra și de a intra în contact rapid cu fluidele însă în tot acest timp se va sedimenta pe suprafețele întâlnite, ceea ce poate duce la depuneri masive.

Pentru instalațiile și echipamentele speciale cum sunt hidrofoarele sau pompele submersibile pericolul este mai mare pentru că tot proiectul de alimentare depinde de modul în care se manifestă contaminanții. În cazul în care este vorba despre depuneri majore care pun în dificultate dispozitivele atunci procesul de alimentare se desfășoară cu dificultate, generând și alte probleme conexe. 

Utilizarea filtrelor de nisip pentru hidrofor este foarte importantă pentru că ajută la protejarea componentelor din sistem, ele rămânând pe filtru și nu pe componentele interne care există în interiorul hidroforului.

Cu ajutorul filtrului, hidroforul va fi protejat pe toată durata sa de viață și funcționalitatea sa nu va avea de suferit. Persoanele care au nevoie de astfel de filtre cumpără de pe linkul de mai sus cele mai bune astfel de produse pentru propria siguranță și pentru a face economii pe termen lung.

Playtech: BOMBĂ! Frații Dedeman au spart banca. Au dat 58 de milioane de euro pe o nouă afacere neașteptată


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează