GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pentru Cel Mai Mare Eveniment Sportiv de pe Planetă, Betano îți propune 5 Mega-Oferte și 111 Lei Pariu Gratuit!

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 noiembrie 2022 20:36 / Actualizat duminica, 20 noiembrie 2022 14:55

Betanoplatforma ta favorită de betting cu Cel mai bun Cash Out, Cele Mai Mari Cote Live și Cea mai Tare Aplicație, îți aduce Provocarea Mondialului! Te așteaptă Premii Garantate, Pariuri Gratuite, fără rulaj și Surprize în Cont, pe toată durata Turneului Final!

FAN ECHIPĂ? Câștigi cu fiecare victorie a echipei tale favorite!

Tot ce ai de făcut, este să-ți alegi echipa preferată la Turneul Final și, cu fiecare meci pe care îl câștigă, Betano îți oferă un Pariu Gratuit în contul tău de jucător! Ca să poți profita de ofertă, plasezi un pariu simplu în valoare de cel puțin 50 Lei pe piața ”Cupa Mondială 2022 – Câştigător” și te-ai înscris automat în promoție! 

FAN JUCĂTOR? Îți dublezi bucuria la fiecare gol înscris!

Alege-ți Golgheterul Mondialului și primești Rotiri Gratuite la fiecare gol marcat de jucătorul ales de tine! Ca să te înscrii în promoție, plasezi un pariu în valoare de cel puțin 50 Lei pe piața „Cupa Mondială 2022 – Golgheter” și primești 50 Rotiri Gratuite la slotul Shining Crown, la câteva minute după încheierea fiecărui meci, pentru fiecare gol marcat de golgheterul ales de tine! 

Cu Golul de Aur marchezi și câștigi Premii Fără Rulaj! 

Jetoane de Aur, Rotiri Gratuite și Pariuri Gratuite! Încearcă-ți norocul pe Betano și trage la poartă ca să câștigi premii zilnice! Pe toată durata Mondialului și nu numai, în fiecare zi ai o nouă șansă de câștig pe Betano! Tot ce ai de făcut este să te asiguri că ai o depunere în ultimele 7 zile și ești eligibil pentru șansele zilnice de a primi Bonusuri fără rulaj în platformă.

Joacă Gratuit Betano Master - Ediția de Mondial și ia premii în bani CASH!

Betano Master - Ediția de Mondial oferă șansa de câștiga bani cash cu fiecare șir de predicții corecte consecutive. Ocupă un loc în clasament și ia premiile puse în joc! Locul 1 îți poate aduce nu mai puțin de 50.000 Lei cu cel mai lung șir de predicții corecte. Însă asta nu e tot! Clasamentul are 3000 de poziții gata să fie ocupate de maeștrii predicțiilor și pentru fiecare loc, există un premiu în bani garantat!

Îndeplinește Misiunile zilnice din Calendarul de Mondial 

Acceptă provocarea și înscrie-te în Calendarul de Mondial! Misiunile Zilnice îți aduc Premii fără rulaj! Noul Calendar va fi împărțit în 3 stagii - completează-le pe fiecare pe măsură ce Turneul din Qatar se desfășoară, câștigă cheile fiecărui stagiu și obține Pariuri și Rotiri Gratuite fără condiții de rulaj, zilnic, toată luna! 

Vino pe Betano și trăiește Mondialul la Cote Maxime!

Profită de cele mai bune oferte, fă-ți acum un cont folosind codul promo MONDIAL111 și primești 111 Lei Pariu Gratuit!  Mai mult decât atât, după ce efectuezi prima depunere pe Betano, vei primi 100% până la 500 de lei Bonus de Bun Venit! Jocul Începe Acum!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează