GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  LOTO

Pentru Loteria de Revelion, poți cumpăra biletele la loterie online! Joci la loterie, de unde-ți place ție!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 decembrie 2023 15:10 / Actualizat joi, 28 decembrie 2023 13:57

O simplă vizită pe joaca.loto.ro - locul unde câștigurile pot fi la doar un click distanță. Joacă la loterie de unde îți place ție!

Jocurile traditionale ale loteriei Loto 6/49, Loto 5/40, Joker sunt acum disponibile pe platforma online joaca.loto.ro Accesul este extrem de intuitiv și prietenos cu utilizatorii. Trebuie doar să te înregistrezi și să plasezi comanda. Cea mai simplă variantă de joc costă doar 7 lei, iar pentru această extragere specială de Revelion, costul minim este de 8 lei. Platforma respectă toate standardele de securitate necesare tranzacțiilor financiare.

Prețul biletelor este același cu cel din agențiile loto, iar câștigurile se achită, ca și în cazul biletelor jucate în agențiile loto, conform Regulamentului privind organizarea și administrarea jocurilor de tip loto tradițional în vigoare, în orice agenție loto proprie sau mandatară/la casieriile reședință de județ/la sediile Punctelor de Lucru Județene sau la casieria centrală a Loteriei Române, în funcție de valoarea acestora.

Pentru Loteria de Revelion, poți cumpăra biletele la loterie online! Joci la loterie, de unde-ți place ție!

Duminică, 31 decembrie, Loteria Română organizează Tragerile Speciale Loto de Anul Nou, trageri duble la jocurile principale, 6/49 Joker și 5/40, ceea ce înseamnă că pe lângă tragerea principală va avea loc și o tragere suplimentară.

Fă-ți cont pe https://joaca.loto.ro/ - platforma unde poți descoperi jocurile tradiționale ale Loteriei direct din confortul casei tale. Și-așa, norocul tău poate fi la doar câteva clickuri distanță!

Platforma joaca.loto.ro este partener oficial al C.N. ”Loteria Română” S.A.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează