GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

PerfEGT pentru tine, numai bine, 200 de premii pentru oricine

Articol de GSP - Publicat marti, 18 august 2020 16:26 / Actualizat marti, 18 august 2020 16:26

E încă săptămâna aia din an. Finale UEL, UCL, Ligue 1 și Liga 1 din nou  - cu echipe mai multe, deci meciuri în plus -, ce mai, s-ar putea să rămână în memoria colectivă mult timp de acum-‘nainte perioada asta. Seriile de campioni nu se opresc însă cu una-cu două finale. La Fortuna am zis să prelungim pe termen nelimitat câștigurile. 

Avem în mers EGTapa a doua din Campionatul Național de Sloturi. V-ați dat seama din tiltlu că vorbim de jocuri serioase, EGT, nu de orice. Etapa 1 a fost la fel de aprinsă și primii 75 din clasament au câștigat mult și bine la jocurile Apollo. Acum schimbăm ca să vedem și mai mulți români fericiți. O să avem 200 de premianți, iar fondul de premiere este muuult mai mare. Că, vorba aia, doar e săptămână mare, cu UCL și UEL, ne-am aliniat și noi la ELE. 

Proporțional cu cât câștigi, primești puncte în acest clasament după simplul calcul câștig/miză. Iar pentru depuneri de minimum 100 de lei primești automat 200% în puncte, până la maximum 1.000 de puncte. Așa că, dacă v-ați înscris în EGTapa doi din CNS (Campionatul Național de Sloturi), punctele se tot adună în clasament din 20 august până în 22 august. 

Pe 23 vă treziți liniștiți, vă vedeți în clasament (la care aveți acces oricând ca să-l vedeți actualizat), banii v-au intrat în cont dacă sunteți în primii 200 și mergeți să beți cafeaua undeva frumos. Baftă la spin-uri! 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close