GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Performance means Going For Great

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iunie 2019 09:30

STR8 însoțește bărbatul mereu pregătit să facă orice îi stă în putință pentru a-și atinge obiectivele, întrecându-și limitele. STR8 înseamnă putere, masculinitate, încredere, determinare, autenticitate.

Știm, cu siguranță, că performanța echivalează sintagma “GO FOR GREAT” pentru că nimic nu a fost clădit fără a avea idealuri mărețe. De aceea, imaginea STR8 este înrămată de personalitatea puternică a lui Giannis Antetokounmpo, un baschetbalist de perfomanță în adevăratul sens al cuvântului.

STR8 încurajează autenticitatea. Gamele STR8 AHEAD și STR8 RISE incorporează esența brandului sub o notă elegantă, potrivită bărbatului care vrea să își pună în lumina reflectoarelor personalitatea, alegând notele aromate care îl caracterizează.

BE THE “GO FOR GREAT”  WINNER

Înscrie mingea la coș, participând la campania care se desfășoară în perioada 01.05.2019 – 30.06. 2019. Cumpără oricare două produse STR8 și ai șansa de a câștiga unul dintre cele 185 de super premii: 1 x voucher vacanță 1000 EURO, 60 x tricouri GO FOR GREAT, 5 x vocher 4 persoane PARC AVENTURA, 120 x seturi produse STR8. Poți trimite SMS la 1846 cu textul RISE urmat de numărul bonului fiscal, online pe www. goforgreat.ro la secțiunea ÎNSCRIE BON sau prin trimiterea unei fotografii cu bonul fiscal aferent achiziționării produselor STR8 pe WhatsApp la numărul de telefon 0728349882.

CONSTANCY MEANS SUCCES

Giannis Antetokounmpo este un campion datorită muncii depusă pentru a deveni cel mai bun, însă precum acesta declară “ I can get way better”. Succesul său are în spate zeci de alte victorii, zeci de alți pași pe care acesta i-a făcut pentru a se autodepăși. STR8 este acel parfum care definește cheia succesului masculin.

#THESTR8QUIZ

STR8 te așteaptă cu și mai multe surprize în perioada 3 iunie – 1 iulie 2019, pe site-ul www.gsp.ro unde poți câștiga unul dintre premiile puse în joc: 1 x SAMSUNG GALAXY S10, 4 x FIT INSPIRE HR, 20 x SETURI STR8. Accesează pagina de concurs, răspunde la întrebările din test și completează formularul cu date valide. Întreg regulamentul este disponibil pe site-ul gsp.ro.

 

STR8 TE ADUCE CU UN PAS MAI APROAPE DE SUCCES!

ARE YOU READY TO GO FOR GREAT?

           

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează