GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pernele auxiliare - motive pentru care sunt o investiție avantajoasă. Șoferii trebuie să știe!

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2021 16:21 / Actualizat luni, 29 noiembrie 2021 16:26

Șoferii caută mereu noi idei și soluții pentru a-și îmbunătăți performanța mașinii. Confortul din timpul orelor de condus este foarte important, alături de stabilitatea mașinii. Motiv pentru care un set de perne auxiliare poate fi soluția salvatoare și necesară pentru mulți șoferi. Acestea pot schimba complet experiența din timpul șofatului. Șoferii trebuie să știe de ce acestea sunt o investiție avantajoasă. 

Sporesc siguranța

Unul dintre cele mai importante aspecte pentru șoferi este siguranța. Cei care lucrează ca șoferi sunt mereu expuși unor pericole și trebuie să fie cu atât mai atenți. Orice curbă în care viteza nu este adaptată așa cum trebuie, poate fi fatală. În special când vorbim despre mașinile mai mari, cu care este transportată marfă.

Un set de perne auxiliare poate asigura o stabilitate mai bună a mașinii în timpul curbelor. Chiar dacă mașina este încărcată cu marfă sau cu pasageri. Sunt chiar recomandate pentru orice tip de mașină aceste perne auxiliare, deoarece nu sunt dificil de montat, nu trebuie omologate, doar aduc avantaje. Și unul dintre avantaje este siguranța sporită, datorită stabilității mai bune a mașinii în curbe.

Montaj acasă, fără ajutor de la service

Dacă veți apela la cei de la perneauxiliare.ro pentru a plasa o astfel de comandă veți afla că montarea acestor perne nu implică o vizită la service, ci poate fi realizată chiar acasă, de către tine. Nu trebuie demontată nicio piesă de la mașină. Trebuie introduse pernele auxiliare printre suspensiile mașinii și, după, trebuie umflate.

Reprezentanții vor îndruma telefonic cu privire la fiecare pas ce trebuie urmat și clienții interesați pot adresa orice întrebare. Suportul telefonic pentru montare este mereu la dispoziția clienților care au comandat, astfel încât să nu existe impedimente în acest proces, să nu fie create probleme.

Modelul potrivit de perne auxiliare

Un aspect foarte important, care este ignorat sau chiar neștiut de multe persoane este faptul că, în funcție de mașina pe care urmează să fie montate, trebuie ales și setul de perne potrivit. 

Sunt zeci de modele disponibile, în special la perneauxiliare.ro dintre care poți alege. Pernele auxiliare trebuie să se potrivească perfect pentru mașina pe care vor fi montate, motiv pentru care vei anunța reprezentanții ce marcă și model de mașină ai și ei îți vor trimite setul compatibil în acest sens. 

Preț scăzut, avantaje majore

Un set de perne poate fi achiziționat pentru aproximativ 300 de lei. Sumă în care sunt incluse toate cele necesare pentru montare, alături de două perne auxiliare. Având în vedere toate beneficiile pe care le aduc aceste perne mașinii, este o sumă infimă pentru o investiție avantajoasă. 

Sunt foarte rezistente la temperaturi joase, dar și ridicate, precum și la ulei sau alte substanțe de acest gen. Fiecare comandă plasată primește și o garanție pentru 12 luni. O investiție care merită, pentru că va schimba pozitiv viața șoferilor. Disconfortul va fi diminuat la contactul cu gropile sau cu drumurile accidentate. 

Accesați site-ul pentru a afla mai multe informații și pentru a plasa comanda.

Contact:

0744 870 142

[email protected]

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează