PUBLICITATE  ·  ADVERTORIAL

Philips a lansat noua gamă de televizoare 2021: Ecrane OLED XXL, tehnologie MiniLED, procesorul P5 de generația a 5-a cu AI și HDMI 2.1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2021 13:28 / Actualizat miercuri, 03 februarie 2021 13:29

Philips TV a lansat noua gamă de televizoare, concentrându-se pe ecranele cu dimensiuni XXL (extra-mari). Noile televizoare OLED și mini-LED oferă atât procesorul P5 AI îmbunătățit de generația a 5-a, cât și HDMI 2.1.

Philips OLED 806/856 - Disponibil în Q2 cu dimensiunile ecranului de 48”, 55” și 65” (806) și de 55” și 65” (856).

Televizoarele ultra-competitive OLED Philips 800 vor primi îmbunătățiri suplimentare în 2021, inclusiv a 5-a generație cu AI a procesorului P5.

Procesorul adaugă un nou mod de detectare a filmului la cele cinci categorii existente și beneficiază de un senzor de lumină pentru a se asigura că nivelul contrastului pentru conținutul SD sau HDR este întotdeauna optimizat la nivelurile de lumină ambientală.

Pe lângă compatibilitatea HLG, HDR10 și HDR10+, modelul 806/856 suportă și HDR10+ Adaptiv, care combină metadatele dinamice HDR10+ cu informațiile de lumină ambientală în timp real, pentru a permite optimizarea automată a nivelurilor de luminozitate în mediul de vizualizare, pe bază de scenă.

OLED 806/856, modelul 2021, beneficiază de o versiune a tehnologiei Philips anti-burn-in concepută pentru a proteja în mod specific ecranele OLED. Soluția anti-burn-in utilizează o funcție avansată de detectare a logo-ului pentru a detecta cu precizie conținutul static și a reduce treptat intensitatea luminii sale locale pentru a evita arderea - și fără a compromite alte zone ale ecranului.

OLED806 și OLED856 împărtășesc același design subțire, fără ramă, cu cadru metalic exterior, care alaturi de Ambilight pe patru laturi oferă o experiență de vizionare captivantă.

OLED806 are picioare metalice cu finisaj dublu ton, în timp ce OLED856 are un suport elegant la unghi îngust din metal, cu o nuanță de crom închis.

Ambele opțiuni oferă rame minimaliste pentru a da impresia că televizoarele plutesc deasupra mesei.

HDMI 2.1 include e-Arc, VRR pentru 4K de la 40Hz la 120Hz la o lățime de bandă impresionantă, mare de 48Gbps (444, 12 biți) FreeSync Premium Pro și modul Auto Game sunt adăugate la modul Auto-Latency Low găsit pe televizoarele din 2020

Noile televizoare OLED dispun de un sistem de sunet 2.1, de înaltă calitate, cu o putere de 50W cu woofer montat în spate cu tehnologie brevetată cu trei inele și patru difuzoare pasive pentru bass profund.

Televizoarele oferă conectivitate wireless DTS Play-Fi pentru un sunet multi-room ușor de utilizat si de înaltă rezoluție. Funcțiile inteligente sunt gestionate de cel mai recent sistem de operare Android 10 TV, care oferă o nouă interfață intuitivă și Google Asistent încorporat - prin push to talk pe telecomandă - cât și funcționează cu compatibilitatea Alexa.

Ambele televizoare continuă să ofere o telecomandă premium cu taste elegante, subțiri si retroiluminate, într-un finisaj metalizat. Pentru un finisaj premium, părțile laterale și spatele telecomenzii sunt învelite în piele obținută responsabil de la specialiștii în piele scoțieni Muirhead.

Televizor Philips 9636 Premium MiniLED - disponibil din vara lui 2021 în dimensiuni de 65 ”și 75”

Gama 9636 combină o iluminare de fundal locală cu sistemul Philips Micro Dimming Premium, pentru a crea imagini cu un negru adânc și lumini spectaculoase, cu o putere de iluminare de pana la 2000 de niți.

Reproducerea culorilor este impresionantă datorită panoului VA de înaltă calitate, cu un unghi larg de vizualizare și o gamă largă de culori de 95% DCI-P3.

Gama 9636 folosește noua generație P5 AI completă cu detectarea filmului și integrarea senzorului de lumină inteligent și pentru a oferi cea mai buna calitate a imaginii.

Compatibilitatea HDMI 2.1 include e-Arc, VRR pentru 4K de la 40Hz la 120Hz la o lățime de bandă impresionantă, de 48 Gbps (444, 12 biți), FreeSync Premium Pro și modul Auto Game, toate adăugate Low-Latency disponibil si pe modelel din 2020.

În plus, față de compatibilitatea HLG, HDR10 și HDR10+, 9636 acceptă și HDR10 + Adaptiv care combină metadatele dinamice HDR10+ cu informațiile de lumină ambientală în timp real pentru a permite optimizarea automată a nivelurilor de luminozitate a mediului de vizionare pe bază de scenă.

Sunetul este la fel de impresionant datorită includerii unui sistem de sunet 3.1.2 Bowers & Wilkins pentru audiofili cu mai multe difuzoare care combină Dolby Atmos Elevation cu tehnologia unică Tweeter-on-Top.

Sistemul audio al televizorului are si rolul de suport - televizorul poate fi montat și pe perete - cu o singură bară de conectare rigidă în versiunea de 65” sau două bare de conectare curbate pe modelul de 75”.

Televizorul super-subțire include o ramă inferioară din metal periat, cu un design minimalist pentru a se conecta perfect cu sistemul Ambilight pe patru fețe. Sistemul audio este acoperit cu o pânză Kvadrat transparentă din punct de vedere acustic și un grătar micromesh.

Gama 9636 include compatibilitate DTS Play-Fi pentru sunet multi-room de înaltă rezoluție.

Gama Philips 9506 MiniLED Premium disponibila din vara lui 2021 în variante de 65” și 75”

 • Mini-LED cu tehnologia local dimming pe 1024 zone si putere maximă de lumină de 1500 Nits
 • Philips TV’s Micro Dimming Pro
 • Panou VA de înaltă calitate, cu unghi larg de vizualizare și o gamă largă de culori de 95% DCI-P3
 • AI îmbunătățit adaugă o nouă categorie de detectare automata a filmelor și senzor de lumină ambientală.
 • HDMI 2.1 include e-Arc, VRR pentru 4K de la 40Hz la 120Hz la o lățime de bandă impresionantă, mare de 48Gbps (444, 12 biți) FreeSync Premium Pro și modul Auto Game sunt adăugate la modul Auto-Latency Low găsit pe televizoarele din 2020
 • HDR10+ Adaptiv
 • Sistem de sunet 2.1 de înaltă calitate cu o putere de 50W cu woofer montat în spate cu tehnologie brevetată cu trei inele și patru difuzoare pasive pentru bass profund.
 • Ambilight pe patru laturi pentru o imersiune totală a vizionării
 • DTS Play-Fi pentru sunet multi-room de înaltă rezoluție
 • Design super subțire include cadru inferior îngust din metal periat
 • Picioare metalice în formă de lamă
 • Android TV 10 cu asistent Google încorporat, compatibil cu Alexa și telecomandă cu buton ‘push to talk’

Gama de televizoare Premium DLED Philips 9206 de 100Hz - disponibil în Q2 2021 în variante de 55” și 65”

 • Panou VA de înaltă calitate de 100Hz cu un unghi larg de vizualizare
 • Iluminare Direct dimmable LED cu sistemul Philips Micro Dimming Pro al televizorului pentru a asigura un contrast superb
 • Procesor-ul puternic P5
 • HDMI 2.1 include e-Arc, VRR pentru 4K de la 40Hz la 120Hz la o lățime de bandă impresionantă, mare de 48Gbps (444, 12 biți) FreeSync Premium Pro și modul Auto Game sunt adăugate la modul Auto-Latency Low găsit pe televizoarele din 2020
 • Sistem de sunet 2.1 de înaltă calitate cu o putere de 50W si cu woofer montat în spate ce beneficiază de tehnologia brevetată cu trei inele și patru difuzoare pasive pentru bass profund
 • DTS Play-Fi pentru sunet multi-room de înaltă rezoluție
 • Ambilight pe patru laturi pentru o imersiune totală a vizionării
 • Android TV 10 cu asistent Google încorporat, compatibil cu Alexa și telecomandă cu buton ‘push to talk’
 • Design-ul super subțire include cadru inferior din metal îngust periat
 • Picioare metalice cu un design minimalist în două tonuri

Gama DLED Philips 8536 Performance Series - disponibilă în Q2 în dimensiuni de 43”, 50”, 58” 65”, 70” și 75”.

 

 • Panou de înaltă calitate
 • Iluminare Direct dimmable LED cu sistemul Philips Micro Dimming Pro al televizorului pentru a asigura un contrast superb, fiind in continuare The One to Watch
 • Procesor-ul puternic P5
 • HDMI 2.1 include e-Arc, VRR sunt adăugate la modul Auto-Latency Low găsit pe televizoarele din 2020
 • Sistem de sunet de 20W de înaltă calitate
 • DTS Play-Fi pentru sunet multi-room de înaltă rezoluție
 • Ambilight pe trei laturi pentru o imersiune totală a vizionării
 • Telecomanda cu design premium si tastatura full-qwerty
 • Android TV 10 cu asistent Google încorporat, compatibil cu Alexa și telecomandă cu buton ‘push to talk’
 • Designul slim include cadru din aluminiu periat argintiu
 • Suport pivotant din metal, subțire, argintiu, subțire, din metal – 43”, 50”, 58’  & 65”
 • Picioare trapezoidale din metal argintiu-deschis – 70” & 75”

Despre TP Vision

TP Vision Europe B.V. („TP Vision”) este înregistrată în Olanda, cu sediul central în Amsterdam. TP Vision este o companie deținută în totalitate de TPV Technology Limited („TPV”), care este unul dintre cei mai mari producători de monitoare și televizoare din lume.

TP Vision este un jucător cheie pe piață de electronice de larg consum, televiziune și audio. TP Vision se concentrează pe dezvoltarea, producerea și comercializarea televizoarelor marca Philips (Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, America de Sud, India și țări selectate din Asia-Pacific) și a produselor audio marca Philips (la nivel global) sub licență comercială de Koninklijke Philips N.V. Combinăm puternicul brand Philips cu expertiza noastră în dezvoltarea și proiectarea produselor, excelența operațională și amprenta industrială a TPV. Credem în crearea de produse care să ofere consumatorilor o experiență audio și vizuală superioară.Una dintre victimele de la Onești are pe corp și răni de gloanțe de cauciuc. Fotografii zguduitoare au ajuns în spațiul public
Libertatea
Comentarii (2)
solox  •  05 Februarie 2021, 22:59

Philips a vandut divizia de televizoare de vreo 10 ani la chinezi . Nu mai au nici o treaba aceste televizore cu Phillps. Toata tehnologia e made in china pe brandul Philips . La cumparaturi romanasi.

dodo001  •  04 Februarie 2021, 17:48

Phillips e in top 3 mărci de televizoare, totusi daca vor sa aibe succes de marketing ar trebui sa puna un pret pe masura, maxim 5000 lei.

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA
Turneul din Lyon
Digi 4
13:30 Tenis, WTA
Turneul din Doha
Digi 2
18:00 Handbal M, Liga Campionilor
Kiel - Zagreb
Digi 3, Telekom 3
19:45 Handbal M, CM 2021
Kielce - Flensburg
Digi 3, Telekom 3
20:00 Fotbal, Cupa României
Dunărea Călărași - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Parma - Inter Milano
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:45 Handbal M, Liga Campionilor
PSG - Pick Szeged
Digi 3, Telekom 3
22:15 Fotbal, Premier League
Liverpool - Chelsea
Eurosport
Program TV complet
Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×