GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pictură, sport al minții și răbdării. Descoperiți însă și pictura pe numere de la Pictorul Fericit

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iunie 2021 12:00 / Actualizat joi, 10 iunie 2021 11:56

V-ați gândit poate cum stă treaba cu pictura? Este o formă de artă și nu oricine reușește să fie creator de frumos. Până când descoperiți Pictorul Fericit. Acest brand a venit cu o soluție pentru publicul larg. Pot fi pictate propriile tablouri cu care decorați casa. Procesul este unul mai simplu, grație ghidului pe numere. Nu doar rezultatul final este satisfăcător, ci și etapele în sine până la finalizare, pentru că totul se transformă într-un sport al minții și răbdării.

Ce este pictura pe numere 

O activitate statică, însă satisfăcătoare din mai multe motive. Specialiștii spun că suntem cu atât mai încântați de ceea ce am făcut, cu cât totul a implicat efort propriu. Iar pictura pe numere tocmai despre asta este vorba. Înseamnă, concret, să pictați pe pânză un tablou perfect. Aceasta este în prealabil schițată și numerotată. Fiecare culoare corespunde unui număr, iar aplicarea culorilor este o exersare a abilităților de concentrare printre altele. 

Astfel de picturi pe numere cu animale diverse, cu orașe, peisaje din natură, cu personaje sau flori vin în kit complet pentru pictură. Așadar, regăsiți în kit pânză de bumbac fixată pe șasiu, alături de setul complet de culori și pensule, precum și un mockup și schiță în format A4. Comenzile nu întârzie să vină, transportul este gratuit oriunde în țară, astfel că veți putea începe de îndată aventura în lumea culorilor.

Este pictura pe numere pentru mine?

Timpul pe care îl alocăm privitului la televizor sau altor activități statice ar putea fi fructificat și altfel. Cei mici stau destul de mult în fața ecranelor spre exemplu. Să îi distrageți pare destul de greu. Dar pictura pe numere ar putea trezi în toți sentimentul acela înălțător, eu pot și voi face. Așadar, acest gen de experiență este pentru oricine. 

Ba chiar mai mult decât atât, cei de la Pictorul Fericit au gândit să aducă în atenția publicului interesat variante de astfel de picturi și au disponibile variante atât pentru adulți, cât și pentru copii. Veți găsi în categoria special dedicată celor mici picturi pe numere cu personaje îndrăgite, cu animale de asemenea, o încântare pentru ca un copil să contureze în culoare tabloul ce poate deveni în final și decor în camera sa. 

Gradul de dificultate diferă și veți găsi la dimensiuni standard de 30x40 cm variante cu tematică care să vă stârnească interes.  

Cât costă o astfel de experiență  

Un kit de pictură pe numere așa cum veți găsi la Pictorul Fericit vine ambalat elegant, cu o cutie practică, ideală pentru transport. Puteți lua cu voi acest set și în concediu. Kitul de pictură costă 150 de lei pentru picturile cu șasiu, pentru adulți, 99 de lei fără șasiu, 130 de lei în varianta celor pentru copii. 

Comenzile pot fi plasate online, dar dacă aveți nevoie de preluarea acesteia solicitați asistență telefonică. Experimentați un alt mod de a vă testa răbdarea și îndemânarea, prin care rezultă artă în toată splendoarea. 

Contact: 

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, România 

[email protected] 

0754 459 540

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează