GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pizzeria la care se poate plăti cu trickuri

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2022 10:00 / Actualizat joi, 29 septembrie 2022 10:34

Trenta Pizza încurajează tinerii să iasă afară și să facă mișcare!

În luna august, Trenta Pizza a demarat campania Plătește cu un trick, o inițiativă adresată tinerilor din București, prin care aceștia își pot plăti pizza prin sport. Abordând problema sedentarismului crescut în rândul copiilor și al tinerilor din București, demersul îi îndeamnă pe aceștia să iasă din casă și să repete până reușesc să facă trickurile cu ajutorul cărora își pot plăti pizza.

Prin Plătește cu un trick, Trenta Pizza își propune să susțină și o categorie mai puțin simpatizată de către publicul general, cea a sporturilor urbane, de tip freestyle. A realizat acest lucru prin colaborarea cu 6 sportivi, rideri și streetballeri, lansând alături de aceștia câte un trick specific fiecărui sport, la fiecare două săptămâni. Campania se deruluează în mediul online, pe Facebook, Instagram și TikTok, platforme pe care tinerii trebuie să posteze clipuri în care realizează trickul, utilizând hashtagul #TrentaTrick și câștigând astfel un cod cu care își pot lua pizza gratis. 

Prin această inițiativă, Trenta Pizza dorește să se poziționeze în inima comunității bucureștene, atât prin explorarea unei culturi urbane esențiale, dar mai puțin recunoscute, cât și prin îndemnul la mișcare adresat copiilor și tinerilor, oferind o oportunitate pentru ca aceștia să-și demonstreze skillurile și răsplătind efortul depus cu pizza. 

Trenta Trickul momentului este Barspinul dat pe bike. 

“Știm că realitatea de acum este că tinerii și nu numai petrec foarte mult timp pe jocuri online, social media, etc. ceea ce îi face să stea un timp îndelungat fără să iasă din casă și să socializeze fizic. 

Acesta campanie nu este singulară, ci ea va fi urmată de campanii care vor promova mișcarea și socializarea, provocându-i și recompensându-i pe oameni pentru anumite activități.” – Andrei Bartesch – Director Marketing, Trenta Pizza

Dacă vrei și tu să participi, intră pe https://www.trentapizza.ro/trick pentru mai multe detalii. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează