GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Poker online și show TV pentru a merge gratis la un turneu în Las Vegas

Articol de GSP - Publicat joi, 14 noiembrie 2019 11:55

Mulți români, fani ai pokerului, visează să experimenteze adrenalina jocului la cel mai înalt nivel în Las Vegas, iar acum există această ocazie! Pornind de la zero și profitând de o promoție fără precedent organizată de 888poker, se poate ajunge la un show TV în urma căruia se poate obține pachetul de beneficii pentru Las Vegas: bilet de avion, cazare, excursie la World Series of Poker (WSOP) 2019 și un tichet pentru turneul 888 Crazy Eights.

Drumul spre "capitala mondială a pokerului" începe online, prin încrierea la turneele online săptămânale dedicate jucătorilor români. Orice jucator nou care se inregistreaza pe 888poker primeste in primul rand o intrare freeroll care il poate propulsa chiar pana la masa finala si de acolo in Las Vegas. 

Poker online și show TV pentru a merge gratis la un turneu în Las Vegas

Sistemul este simplu: orice jucator român poate participa la turneul online, iar cei mai buni 6 jucători ajung în finală, în show-ul TV. Acolo, acești jucători evoluează (cu număr egal de fise) alături de o vedetă și unul singur primește marele premiu - călătoria în Las Vegas, cu toate beneficiile incluse. Campania promoțională va fi formata din 6 mese finale, de fiecare dată existând câte o finală televizată și câte un mare câștigător. Astfel, nu mai puțin de 6 români vor juca turneul 888 Crazy Eights, unde premiul este de 888.888 de dolari! 

Jucătorii vor lupta pentru 5000 USD garantați în turneul de calificare cu buy in de 10 USD, disponibil în lobby-ul 888poker. Site-ul de poker oferă jucătorilor noi și o promoție suplimentară șansei de calificare prin intermediul unui turneu freeroll: la o depunere de cel puțin 10 USD se acordă bilet de intrare gratuit pentru finala de calificare pentru show-ul TV.

Poker online și show TV pentru a merge gratis la un turneu în Las Vegas

Prima finală televizată se va desfășura pe data de 21 noiembrie. Oricine poate ajunge în lumina reflectoarelor, jucând în show-ul TV cu o șansă din șase pentru a merge spre Las Vegas și pentru a putea avea posibilitatea de a juca pentru impresionantul premiu de aproape un milion de dolari. 

Cursa nebună pentru Las Vegas începe așadar vineri, 8 noiembrie, invitația fiind realizată de 888poker, partenerul online oficial al circuitului World Series of Poker. Camera de poker online prezenta cu licență locală și pe piața de jocuri din România, oferă acces oricărui român la îndeplinirea unui vis: o călătorie absolut impresionantă în Las Vegas și o șansă reală de a te întoarce acasă cu un premiu în valoare de 888.888 de dolari în cont.

Campania 888poker, realizată în colaborare cu PokerFest România, include și componenta de show TV, astfel încât statutul de vedetă este asigurat prin terminarea competiției online între primii 6 clasați (ultimii 6 rămași în turneu). Fiecare episod săptămânal va aduce noi vedete, noi participanți gata să joace pentru dreptul de a merge ca un star al pokerului în Las Vegas. Participarea la  $88888 Crazy Eights No-Limit Hold’em 8-Handed este garantată pentru 6 români care se vor bucura de o experiență wow în Orașul Luminilor.

Playtech: BOMBĂ! Reghecampf, DAT DE GOL de presa din Germania! S-au aflat, în sfârșit, dedesubturile mariajului cu Anamaria Prodan


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează