GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Poli Iași – Dinamo, meci de ”șase puncte” în deschiderea etapei a 29-a

Articol de GSP - Publicat joi, 29 februarie 2024 16:10 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 16:12

Luna martie începe în forță cu cinci partide extrem de interesante din Liga 1 și campionatele de top ale Europei. Poli Iași – Dinamo este meciul care deschide etapa a 29-a din Liga 1, un duel de ”șase puncte” între două contracandidate la evitarea retrogradării. În Germania, Bayern aleargă după liderul Leverkusen și țintește cele trei puncte la Freiburg, în timp ce Lazio și Milan promit spectacol într-un duel cu scântei pentru Serie A. Monaco – PSG va fi meciul care deschide etapa din Ligue 1, în timp ce Celta Vigo are prima șansă contra lanternei roșii din La Liga. Acum, pe Betano, beneficiezi de un câștig suplimentar de 15% (bonus de 15%) pentru un bilet multiplu cu cinci selecții din fotbal, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Un Bonus Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia. Bonusul Multiplu se aplică până la un maxim posibil de 14 selecții pe bilet și un extra câștig de 70%.

Cinci selecții, un singur bilet pentru o cotă de peste 20!

Din oferta Betano de vineri, 1 martie, am ales cinci meciuri programate în Liga 1 și fotbalul european, și am mizat pe cote mai mari de 1.50 la fiecare partidă în parte pentru a debloca astfel Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 15%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de fotbal oferta este valabilă pentru piețele Rezultat final, Total Goluri Peste/Sub și Ambele echipe înscriu Da/Nu.

Poli Iași – Dinamo (20:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.88)

Cele două echipe sunt despărțite de doar șase puncte, astfel că meciul direct din Copou este unul cu miză mare în economia luptei pentru evitarea retrogradării. În ultimele șase etape bilanțul ieșenilor este de două victorii, două remize și două înfrângeri. Printre victorii amintim de succesul 3-1 cu Rapid, o candidată la titlul din acest sezon. Dinamo a câștigat trei meciuri și a pierdut alte trei partide în acest an. Meciul tur s-a încheiat fără goluri. La ultimul duel de la Iași, echipa gazdă a învins Dinamo cu 4-1, asigurându-și matematic promovarea în Liga 1.

Freiburg – Bayern Munchen (21:30)
Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.65)

Freiburg a pierdut toate cele șapte meciuri disputate sezonul acesta contra echipelor aflate în top cinci al clasamentului din Bundesliga. Bayern s-a impus fără gol primit în ultimele trei confruntări cu Freiburg. Ultimele șase meciuri jucate de Freiburg au avut peste 2.5 goluri. La opt puncte în urma liderului, Bayern nu-și permite vreun pas greșit în meciul cu Freiburg, o echipă fără victorie în ultimele cinci etape.

Lazio – AC Milan (21:45)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.72)

Lazio a pierdut și ambele echipe au marcat în trei din ultimele cinci meciuri din campionat. Ambele echipe au marcat în zece din precedentele 12 meciuri disputate de Milan în deplasare, în Serie A. Au fost peste 2.5 goluri în patru din ultimele cinci partide cu Lazio pe teren. Milan este fără victorie în ultimele trei meciuri disputate în toate competițiile, în timp ce Lazio vine după înfrângerea de la Fiorentina (2-1). Un singur meci din ultimele șapte directe a fost cu goluri de ambele părți.

AS Monaco – PSG (22:00)
Rezultat final – PSG (cota 2.07)

Monegascii au pierdut trei din ultimele patru meciuri de pe teren propriu în campionat. În plus, ambele echipe au marcat în fiecare din precedentele șapte meciuri din Ligue 1 disputate de Monaco. Peste 3.5 goluri s-au marcat în șapte dintre cele 16 victorii obținute de PSG sezonul acesta în competiția internă din Hexagon.

Celta Vigo – Almeria (22:00)
Rezultat final – Celta Vigo (cota 1.85)

Un duel între Celta Vigo, locul 17, primul deasupra liniei retrogradării, și ultima clasată Almeria, o formație care n-a câștigat niciun meci sezonul acesta. Almeria a remizat în ultimele trei etape, cu goluri marcate în ultimele două dispute. Celta Vigo a câștigat un singur meci din precedentele șapte în campionat. Ambele echipe au marcat în ultimele trei dispute directe, inclusiv în tur când Celta Vigo a câștigat cu 3-2.

Pe cele cinci meciuri de fotbal de mai sus am obținut cota 20.43 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 1.021,60 de lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 15% oferit de Betano care înseamnă 145,74 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Ai și Cote Mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Te uiți și pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, așa cum se întâmplă spre exemplu la meciurile din La Liga, Serie A, Bundesliga și Ligue 1.

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).

Vezi toate știrile Betano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
brentford
brentford  •  01 Martie 2024, 18:23
Postat de rocky3 pe 01 Martie 2024, 16:04

Doar *** joacă la pariuri! Șmecherii își umplu buzunarele de pe urma lor!

Aia cu stelute au cazut in patima pariurilor/jocurilor de noroc. E altceva cand pui un bilet o data la doua-trei saptamani,sau o data pe luna,de distractie. Eu,de exemplu,pun maxim £5 pe un bilet,stiind ca voi urmari meciurile si ma voi distra. Imi permit sa pierd £10 pe luna,abia de mai cumperi doua beri la carciuma cu banii astia. Mai degraba pun un bilet si vizionez meciurile acasa,decat sa merg la pub in weekend si sa *** £70-80. Cateodata castig,dar nu voi deveni multi miliardar.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky3
rocky3  •  01 Martie 2024, 16:04
Postat de Ubi_Mortus pe 29 Februarie 2024, 20:10

Cum era, de ce a plecat Tolontan? Ca nu voia sa mai publice in GSP, trompeta vestitoare a pariurilor sportive? Uite ca exact aia ati ajuns.

Doar *** joacă la pariuri! Șmecherii își umplu buzunarele de pe urma lor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  29 Februarie 2024, 20:10

Cum era, de ce a plecat Tolontan? Ca nu voia sa mai publice in GSP, trompeta vestitoare a pariurilor sportive? Uite ca exact aia ati ajuns.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează