GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ponturi pariuri Champions League 22-23 februarie

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2022 15:15 / Actualizat marti, 22 februarie 2022 15:15

După ce spectacolul a fost la nivel înalt în meciurile disputate săptămâna trecută în optimile Champions League, fanii fotbalului vor putea urmări meciuri de top și marți și miercuri, când au loc ultimele 4 partide tur din aceeași fază a competiției.

Marți, de la ora 22:00, se vor disputa meciurile dintre Chelsea și Lille, respectiv Villarreal - Juventus Torino, în timp ce miercuri, de la aceeași oră, sunt programate confruntările dintre Benfica Lisabona și Ajax Amsterdam, respectiv Atletico Madrid și Manchester United.

Tragerea la sorți organizată de UEFA ne oferă în această săptămână confruntări interesante, deschise oricărui rezultat, iar asta înseamnă din nou cote excelente la pariuri online UCL.

Dacă ești interesat de pariuri, vei găsi în rândurile următoare patru ponturi din oferta operatorului Unibet, care a pregătit și de această dată o ofertă excelentă. Nu doar că ai la dispoziție sute de opțiuni de pariere per partidă, dar fiecare 50 RON mizați îți aduc și un tichet în cursa pentru BMW-urile puse în joc, alături de alte premii spectaculoase. În plus, săptămânal se acordă garantat și 15 RON la pariuri pentru primii 50 RON mizați pe site-ul www.unibet.ro.

E de așteptat un meci cu goluri la Villarreal - Juventus Torino

În ultimul meci disputat pe teren propriu, Villarreal a remizat, scor 0-0, cu Real Madrid, dar anterior a avut șase meciuri la rând cu gol marcat acasă, chiar și când a întâlnit echipe precum FC Barcelona și Atletico Madrid. Villarreal a fost în faza grupelor cu o altă echipă din Italia, Atalanta, căreia i-a marcat cinci goluri în două meciuri.

Și Juventus este o echipă care obișnuiește să înscrie constant în deplasare, având gol în ultimele 6 partide de pe teren advers. La ultimele două vizite făcute în Spania, Juventus a marcat trei goluri pe terenul FC Barcelona și două pe cel al lui Atletico Madrid.

Sunt câteva motive care ne fac să credem că ambele echipe vor înscrie minim câte un gol. La Unibet poți paria că ambele echipe vor marca la o cotă foarte bună, 1.83.

Ponturi pariuri Champions League 22-23 februarie

Chelsea e favorită cu Lille, dar francezii nu vor ceda ușor

Chelsea e favorită clară în confruntarea cu Lille, dar francezii își vor vinde cu siguranță scump pielea. Ultima dată, cele două echipe s-au întâlnit în 2019 și de fiecare dată scorul a fost 2-1 pentru Chelsea.

În plus, londonezii vin după zece meciuri la rând cu gol marcat contra echipelor din Franța în Champions League. De partea cealaltă, Lille a reușit să înscrie în nouă din ultimele zece meciuri disputate în deplasare.

Astfel, poți paria la Unibet că ambele echipe vor înscrie și se vor marca peste 2.5 goluri, pe o selecție disponibilă în secțiunea Pariuri Combo, la o cotă excelentă: 2.50.

Ponturi pariuri Champions League 22-23 februarie

Duel echilibrat între Benfica și Ajax

În confruntarea de miercuri dintre Benfica și Ajax e de așteptat un duel echilibrat, în care nimeni nu va dori să riște, mai ales că un gol primit poate cântări greu în ecuația calificării.

În ultimele patru meciuri dintre cele două echipe s-au înscris cel mult două goluri, iar dacă crezi că scenariul se va repeta și de această dată, poți paria la Unibet pe sub 2.5 goluri la o cotă foarte bună: 2.15.

Ponturi pariuri Champions League 22-23 februarie

Manchester United e o echipă diferită în Champions League

Chiar dacă în Premier League nu o duce prea bine, Manchester United are un sezon bun în Champions League, unde are cinci meciuri la rând fără înfrângere. În plus, britanicii au reușit să câștige în ultima vizită din Spania, chiar în acest sezon de Champions League, pe terenul lui Villarreal.

Atletico Madrid a fost în schimb învinsă în ultimele două meciuri de acasă cu echipe din Anglia, ambele disputate în 2021, scor 2-3 contra lui Liverpool și 0-1 contra lui Chelsea Londra.

Așadar, putem încerca un pariu pe victoria lui Manchester United, mai ales că Unibet oferă o cotă foarte bună: 3.20.

Ponturi pariuri Champions League 22-23 februarie

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Jackpot Cards EGT a depășit 1.100.000 RON în Cazinoul Unibet și poate fi acordat la orice rotire

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează