GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ponturi pariuri pentru Barcelona - Real Madrid și Manchester United – Manchester City

Articol de GSP - Publicat joi, 26 octombrie 2023 17:31 / Actualizat joi, 26 octombrie 2023 17:35

Finalul de săptămână vine cu două dintre cele mai așteptate meciuri ale sezonului. Două derby-uri interesante se vor disputa sâmbătă și duminică, iar milioane de fani din întreaga lume le așteaptă cu mare interes.

FC Barcelona - Real Madrid se dispută în La Liga, sâmbătă de la ora 17:15, și este un duel cu o istorie de 121 de ani care dintotdeauna a oferit meciuri de excepție. Și de această dată situația se repetă, mai ales că se poate schimba liderul din Spania în această etapă.

Duminică de la 17:30 este timpul pentru o altă partidă de 5 stele, derby-ul orașului Manchester între United și City. Un alt meci cu o încărcătură aparte, chiar dacă United a avut un start slab de sezon.

Agenția de Pariuri Sportive Unibet (L1160657W000330 ONJN, 18+, Joacă Responsabil!) a pregătit o ofertă impresionantă pentru cele două partide. Mai jos, am inclus și două ponturi interesante pentru cele două dueluri de top.

FC Barcelona – Real Madrid ajunge la episodul 187 în La Liga

Va fi al 187-lea episod în La Liga între FC Barcelona și Real Madrid. Bilanțul din El Clasico este foarte echilibrat: FC Barcelona a câștigat de 74 de ori, madrilenii de 77, iar 35 de meciuri s-au terminat la egalitate. Echilibrul este evidențiat și de numărul golurilor marcate: Real a dat 299, iar Barcelona unul mai puțin.

Meciul de sâmbătă îi prinde pe Real Madrid pe primul loc în clasament, cu 25 de puncte, în timp ce FC Barcelona este pe trei, cu un punct mai puțin. Fiind încă începutul sezonului, miza nu este chiar atât de mare, astfel că e de așteptat un meci deschis, cu multe faze de poartă și goluri, fără perioade de tatonare. Astfel, poți să mizezi la Unibet că se vor marca Peste 1.5 goluri în prima repriză, la cota 2.30. Dacă ești interesat de cotele 1X2, echilibrul este mare: FC Barcelona are 2.45 să câștige, egalul are 3.65, iar Real are 2.85 la victorie.

Ponturi pariuri pentru Barcelona - Real Madrid și Manchester United – Manchester City

United - City, un meci cu o încărcătură aparte

United și City sunt într-o formă diametral opusă înaintea acestui meci programat duminică de la ora 17:30. Manchester United este abia pe locul 8 în clasament, cu 15 puncte, în timp ce City este pe 2, cu 21 de puncte. Formația lui Guardiola pare că a trecut peste înfrângerile cu Wolves și Arsenal, iar în ultima rundă a învins-o pe Brighton.

United are și ea un moral bun după succesul dramatic obținut în Liga Campionilor contra celor de la FC Copenhaga. Totuși, City are un lot cu siguranță mai valoros. De fapt, echipa lui Pep Guardiola a câștigat patru din ultimele cinci meciuri cu United. 

De obicei, confruntările dintre aceste echipe sunt spectaculoase, iar în ultimele patru s-au marcat Peste 2.5 goluri. Din oferta Unibet poți să alegi așadar pontul că Manchester City va câștiga și se vor marca Peste 2.5 goluri, la cota 2.40. City este clar favorită la victorie și are 1.72, în timp ce United are 4.80. Egalul are cota 4.10.

Ponturi pariuri pentru Barcelona - Real Madrid și Manchester United – Manchester City

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează