GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ponturi pariuri România la Jocurile Olimpice

Jocurile Olimpice de la Tokyo
Jocurile Olimpice de la Tokyo

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iulie 2021 14:10 / Actualizat vineri, 23 iulie 2021 14:16

Jocurile Olimpice de Vară de la Tokyo 2022 au început, deși Ceremonia de Deschidere are loc vineri, 23 iulie, de la ora 14:00 (ora 20:00 în Japonia). Cel mai mare eveniment sportiv al lumii, Olimpiada de vară, se va desfășura până pe data de 8 august, sub deviza „Discover Tomorrow” (Descoperă ziua de mâine). 

Cei mai buni sportivi din 205 țări urmează să se dueleze în 324 de probe din 33 de sporturi, iar românii ne pot aduce din nou medalii, dar și profit la pariuri online pe Jocurile Olimpice.

Sportivii se autodepășesc la Jocurile Olimpice

Factorii externi vor influența foarte puțin prestațiile sportivilor care s-au pregătit ani de zile pentru acest eveniment, iar acum sunt gata să concureze împotriva adversarilor, dar și a propriilor limite. 

Mai mereu, Olimpiada a fost locul celor mai neașteptate rezultate, multe întreceri fiind câștigate de sportivi care nu au fost creditați cu șanse mari, dar care, în zilele de concurs, au simțit istoria din spatele acestei întreceri și și-au depășit cu mult condiția. 

Așteptând cu nerăbdare startul competițiilor care prezintă interes, în special a celor în care sunt implicați cei 101 sportivi români care s-au calificat la această ediție, și consultând oferta Unibet pentru Jocurile Olimpice 2020, am identificat câteva pariuri care ne pot aduce un profit frumos în această perioadă.

David Popovici – un nume de care sperăm că se va vorbi multă vreme 

David Popovici este numele unui tânăr român care uimit lumea natației. În urmă cu câteva zile, la Roma, acesta a devenit campion european de juniori în probele de 50, 100 și 200 m liber. Atât în proba de 100 m, cât și în cea de 200 m el a doborât și recordurile mondiale de juniori. Timpul din finala de la 100 m, 47:30, este a zecea performanță din istoria probei la seniori. Mai mult, acest timp este peste cel mai bun timp înregistrat în acest an de campionul european la seniori, rusul Kliment Kolesnikov (47:31).

Bookmakerii agenției de pariuri online Unibet îl creditează pe tânărul nostru înotător cu a patra șansă la câștigarea probei de 100 m, cu cota 4.50, dar un frumos (și mult mai probabil) profit ne poate aduce cota 1.80 pentru clasarea lui în primii trei sportivi ai probei. Tot al patrulea favorit este și în cursa de 200 m freestyle, pentru câștigarea căreia primește cota 6.00, dar foarte tentantă este cota 2.15 pentru clasarea pe podium.

Ponturi pariuri România la Jocurile Olimpice

Câștigă România Grupa B în întrecerea de fotbal masculin?

Echipa de fpotbal a României se întoarce la Olimpiadă după o pauză de 56 de ani. Ultima prezență a fost tot la Tokyo, în 1964. Atunci, tricolorii au avut un parcurs bun, fiind învinși cu 2-0 în sferturile de finală de Ungaria, viitoarea campioană olimpică. La final, formația noastră a terminat pe poziția a cincea după două victorii, cu Ghana și Iugoslavia.

Naționala antrenată de Mirel Rădoi are șanse mici să urce pe podium la această întrecere în condițiile în care reprezentativele Spaniei, Angliei, Germaniei sau Franței beneficiază de generații extraordinare de jucători, cei mai mulți dintre ei titulari la echipele din primele ligi. 

Totuși, echipa noastră poate câștiga Grupa B, din care mai fac parte Coreea de Sud, Honduras și Noua Zeelandă. România U23 este văzută de bookmakerii Unibet ca a doua favorită, cu cota 3.75. Puștii lui Rădoi debutează în competiție joi, 22 iulie, de la ora 14:00, împotriva reprezentativei U23 din Honduras.

Ponturi pariuri România la Jocurile Olimpice

Canotajul – izvor de aur olimpic 

Cu 19 medalii de aur, 10 de argint și 9 de bronz, canotajul românesc se află pe locul 5 într-un top pe țări al medaliilor obținute la Olimpiadă la această disciplină. 

Și la această ediție, delegația României așteaptă aur olimpic de la cele 9 echipaje calificate. Cele mai mari șanse le are barca de Dublu Vâsle feminin din care fac parte Simona Geanina Radiș și Nicoleta-Ancuța Bodnar. Ambele sunt canotoare medaliate la campionatele europene și mondiale, iar în întrecerea olimpică sunt văzute ca favorite numărul 2, cu cota 2.50 la Unibet.

Pentru cei mai curajoși, foarte tentantă este cota 26.00 din oferta Unibet pentru Tokyo 2020 pe care o primește echipajul feminim de 8+1 pentru a câștiga titlul olimpic. Campioane europene la Varesse, în Italia, fetele noastre au puterea de a se lupta cu puternicele echipaje ale Noii Zeelande, Statelor Unite și Australiei pentru a urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Pe lângă oferta cu peste 6.000 de opțiuni de pariere la JO Tokio 2021, la Unibet poți profita și de funcții speciale, precum Combo Booster - creșteri de profit cu până la 50% pentru bilete multiple pre-meci cu 3-12 selecții, Cash Out (închidere bilete în orice moment) sau BetStream Live. La fel de bine, poți profita de numeroasele campanii promoționale marca Unibet, iar aplicația de mobil Pariuri Sportive este disponibilă în Google Play acum.

Ponturi pariuri România la Jocurile Olimpice

Cotele la pariuri afișate pot suferi modificări în orice moment.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează