Articol de GSP - Publicat marti, 17 decembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 17 decembrie 2013 09:27

De ieri, maşina Innei are un nou proprietar. Mihai Daniel Ţiplea este poliţist la circulaţie în Sighetul Marmaţiei şi marele cîştigător al sezonului la Radio ZU. Premiul lui este automobilul Porsche Boxster pe care artista l-a lăsat în grija echipei de la radio. În plus, benzina îi este asigurată timp de un an.

Buzdugan şi Morar au pornit concursul cu „maş INNA” încă din luna septembrie. Porsche-ul a devenit astfel Marele Premiu al României. Ascultătorii au fost invitaţi să stea cu urechile ciulite la ZU şi să facă în aşa fel încît să pună mîna pe cheia care i-ar fi transformat în cîştigători. Pe 1 octombrie, norocul a fost de partea lui Mihai Daniel. El s-a ales cu una dintre chei în programul DJ-ului Adi Mihăilă. Ieri, la festivitatea de decernare a premiului, 278 chei din 336 au fost încercate înainte ca lui să îi vină rîndul.

Mai mult de 200 de persoane au avut 278 de şanse să cîştige Porsche-ul Boxster înaintea lui Mihai. El a concurat cu ascultători care aveau 6, 8 sau chiar 9 chei. Din fericire pentru Mihai Daniel doar de una a fost nevoie ca maşina să fie a lui. Invitat apoi în studioul Radio ZU, marele cîştigător a declarat că o invită pe Inna la o tură cu fosta ei maşină, dar pe locul din dreapta şoferului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”