GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Portugalia - Germania: Spectacol sau prudență în meciul zilei de la EURO 2020? Cotă mărită la 50 pentru ca ambele echipe să marcheze

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iunie 2021 13:23 / Actualizat sambata, 03 iulie 2021 10:40

Portugalia - Germania se joacă azi, de la 19:00, în cea mai tare partidă a zilei a 9-a de la EURO 2020. În cazul unui succes, portughezii își vor asigura prezența în optimi. De partea cealaltă, nemții sunt obligați să câștige acum, după ce au ratat startul în meciul contra Franței.

Portugalia a câștigat cu 3-0 duelul cu Ungaria și s-a instalat în fruntea ierarhiei Grupei F. Germania a cedat în „finala” cu Franța, 0-1, și e pe locul trei în acest moment. Cele două naționale nu s-au mai întâlnit într-o partidă oficială de la Campionatul Mondial din 2014, când Germania o învingea clar pe Portugalia, scor 4-0.

Portugalia are șapte meciuri la rând fără înfrângere (cinci oficiale și două partide amicale), dar e cotată, totuși, cu șansa a doua în fața Germaniei, asta chiar dacă „Panzerele” traversează una dintre cele mai complicate perioade din ultimii ani. Nemții lui Low au un singur succes în ultimele patru partide, victoria cu 7-1 din amicalul cu Letonia, și sunt obligați să nu piardă în fața Portugaliei pentru a spera în continuare la calificarea în optimi. Naționala lui CR7 n-a mai câștigat în fața Germaniei de la Europeanul din 2000, când se impunea cu 3-0, într-o grupă din care mai făceau parte România și Anglia. Pariorii pot profita dacă în partida Portugalia - Germania vor marca ambele echipe, un bookmaker important oferind cota 50 pentru goluri în ambele porți (detalii AICI)!

  • Goretzka e în continuare accidentat și sunt șanse minime să joace azi pentru nemți;
  • Partida va avea loc la Munchen, pe stadionul lui Bayern, la fel ca jocul cu Franța;
  • Englezul Anthony Taylor va arbitra meciul de azi.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru ca ambele echipe să marcheze în Franța - Germania a fost mărită la 50, în loc de 1,70. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează