GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Portugalia și Franța au cele mai mari cote din lume la Mozzart Bet!

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2022 12:52 / Actualizat sambata, 10 decembrie 2022 12:54

După primele două meciuri absolut fantastice din sferturile Campionatulului Mondial, spectacolul continuă și sâmbătă cu două dueluri de top, iar Portugalia și Franța au cele mai mari cote din lume la Mozzart Bet!

Maroc - Portugalia (ora 17:00) cota 1.82

Ziua ultimelor două sferturi de finală de la Campionatul Mondial este deschisă de duelul dintre Maroc și Portugalia. Trupa lui Walid Regragui a ajuns în premieră în această fază, iar în cazul unei calificari ar deveni prima echipă din Africa în istorie care ar atinge faza semifinalelor. Maroc a demonstrat că are o apărare de fier în meciurile cu puternicele Belgia, Croația și Spania, atunci când nu a închis poarta de fiecare dată.

Acum, marocanii au de înfruntat o Portugalie care a arătat că are foame de victorii și de goluri: a înscris de nu mai puțin de 6 ori în poarta Elveției în ceea ce se anunța una dintre cele mai echilibrate optimi de finală. Acum, lusitanii pornesc cu prima șansă la calificarea în semifinale, chiar dacă starul Cristiano Ronaldo ar putea fi din nou rezervă. Înlocuitorul său, Gonçalo Ramos de la Benfica, a reușit un hat-trick în optimi și traveresează o perioadă excelentă. Ce iese dintr-un duel între o apărare de fier și un atac stelar?

Mozzart Bet oferă cea mai mare cotă din lume pe victoria Portugaliei.

Christmas Advent Calendar la Mozzart Bet! Fii pe fază și deschide-ți zilnic cadourile!

Anglia - Franța (ora 21:00) cota 2.70

Duelul de cinci stele dintre cele două ar putea fi marea finală la absolut orice ediție de Campionat Mondial sau European. Totuși, cele două se întâlnesc în sferturi, iar una dintre ele trebuie să plece acasă la finalul partidei. Ambele formații au arătat o formă și o forță ieșite din comun în Qatar, iar învingătoarea este extrem de greu de prezis.

Campioana mondială en-titre este însă ușor favorită și pornește cu prima șansă la calificare, principalul argument fiind Kylian Mbappé, golgheter la această ediție cu 5 reușite, toate din acțiune. Anglia are și ea atuurile ei, Southgate organizează foarte bine echipa care este puternică în toate compartimentele și cu siguranță va reieși o încleștare memorabilă.

Franța are cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet.

La Mozzart Bet ai bonus de bun venit de până la 2022 RON, dar și 200 de rotiri gratuite!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează