GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  PUBLICITATE

Predictor - Câștigă 400.000 RON cu predicțiile tale pentru EURO 2020!

Anglia și Croația se vor înfrunta la EURO
Anglia și Croația se vor înfrunta la EURO

Articol de GSP - Publicat marti, 01 iunie 2021 15:01 / Actualizat marti, 01 iunie 2021 17:50

Cu câteva zile înainte de startul Campionatului European de fotbal, Sportingbet te provoacă să îți arăți cunoștințele într-un concurs special.

Ce ne rezervă turneul final, care aliniază la start 24 de echipe? Va reuși una dintre favorite să ridice mult-râvnitul trofeu sau va exista o câștigătoare surprinzătoare, așa cum s-a întâmplat în 2004, când Grecia s-a încununat campioană europeană?

Alegerea îți aparține, iar Sportingbet îți oferă șansa de a câștiga o sumă imensă prin predicțiile tale. Ce ai de făcut? Răspunde la 10 întrebări cu răspuns multiplu, iar dacă vei nimeri toate variantele corecte, premiul în valoare de 400.000 RON cash va fi al tău!

Participarea este complet gratuită - click AICI pentru înscriere.

Predictorul EURO

Predictorul EURO este un joc gratuit care se supune următoarelor cerințe:

Un Jucător Eligibil trebui să răspundă la toate cele 10 întrebări prezentate pe pagina promoțională.

Răspunsurile pot fi schimbate până la debutul EURO 2020, odată cu începutul meciului Turcia-Italia pe 11/06/2021 la oră 22:00.

Răspunsurile nu pot fi schimbate după începutul acestui prim meci;

Fiecare Jucător Eligibil va putea participa la promoție o singură dată (va putea trimite răspunsuri la Întrebări) pe Perioada Promoțională.

Întrebările

Următoarele 10 întrebări vor fi publicate pe pagina promoțională.

Întrebarea 1: ''Vor câștiga Belgia și Olanda grupele din care fac parte?'';

Întrebarea 2: ''Câți jucători vor marca minim 3 goluri?''. Răspunsul la această întrebare nu trebuie să includă golurile înscrise la loviturile de departajare. Golurile înscrise în reprizele suplimentare de prelungiri vor fi luate în considerare.

Întrebarea 3: ''Câte penalty-uri va înscrie Bruno Fernandez pe parcursul turneului?''. Răspunsul la această întrebare trebuie să includă golurile înscrise la loviturile de departajare

Întrebarea 4: ''Câte cartonașe roșii se vor arăta pe parcursul turneului''. Vor fi luate în considerare toate cartonașele roșii care se vor acorda pe parcursul turneului, inclusiv cartonașele arătate antrenorilor sau jucătorilor de pe bancă.

Întrebarea 5: ''Câte puncte va obține Germania în Grupa F?''. La această întrebare se vor lua în considerare toate punctele pe care Germania le va obține în cele 3 meciuri din Faza Grupelor.

Întrebarea 6: ''Câte goluri se vor marca în meciul cu cele mai multe goluri?''. Întrebarea se referă la numărul de goluri înscrise în meciul respectiv în primele 90 de minute doar. Golurile înscrise în reprizele suplimentare de prelungiri sau la loviturile de departajare nu se vor lua în considerare.

Întrebarea 7: ''Când va fi înscris primul gol din finala (90 minute doar)';

Întrebarea 8: ''Câte autogolouri se vor înscrie (90 minute) pe parcursul turneului?''. La această întrebare se vor lua în considerare doar autogolurile inscrise in primele 90 de minute. Golurile înscrise în reprizele suplimentare de prelungiri sau la loviturile de departajare nu se vor lua în considerare.

Întrebarea 9: ''Cine va câștiga turneul?''. Întrebarea se referă la echipa care va castiga EURO 2020

Întrebarea 10: ''Cine va fi golgheterul?'' Această Întrebare se referă la jucătorul care va înscrie cele mai multe goluri pe parcursul Euro 2020. În eventualitatea în care mai mulți jucători vor împarți titlul de golgheter, toate selecțiile vor fi soluționate ca și câștigatoare.

Răspunsurile corecte vor avea ca sursă rezultatele oficiale care vor fi puse la dispoziție de UEFA

Premiul

Jucătorii Eligibili care răspund la toate Întrebările corect (Câștigătorul/câstigatorii), vor fi eligili pentru a câștiga până la €100.000 cash (Premiul)

Premiul va fi creditat în contul Câștigătorilor pe 13/07/2021 la oră 13:00.

În eventualitatea în care niciun Câștigător nu este identificat, Premiul nu va fi plătit și nici nici nu se va reporta.

Premiul va putea fi retras odată ce va fi creditat în contul câștigătorului;

În eventualitatea în care vor fi mai mulți câștigători premiul va di împărțit în mod egal.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează