GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pregătește seturile de treninguri damă și începe să faci sport acasă sau la sală

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2022 14:38 / Actualizat luni, 08 august 2022 14:38

Nu degeaba toată lumea spune că pentru o viață sănătoasă trebuie să practici sport, să faci mișcare fizică zi de zi. Mergi pe jos, încearcă să faci antrenamente clasice, seturi simple de exerciții fizice și acasă. Nu contează ce, doar să faci sport! Dacă îți e greu să îți menții interesul astfel, ține cont și de ținuta pe care o porți. Dacă nu ai confort când practici un sport anume, vei avea tendința să îți direcționezi atenția către ce te deranjează. 

Pentru cele care au un debut în privința mișcării fizice pe care o fac zi de zi avem și un sfat: gama de treninguri dama de la Bobomoda poate fi începutul pentru a organiza o zi în care sportul este mare parte din program. 

Cum arată treningul perfect 

În principiu ideea clasică este că un trening potrivit pentru orice tip de sport este larg, astfel încât să permită mișcări cât mai ample. Unii îl asociază drept ținută potrivită în combinație cu tricouri dama. Așa să fie oare? Ceea ce puțini știu este că treningul potrivit este cel care nu reține mirosurile neplăcute și umiditatea de la nivelul pielii. Prin urmare sunt de evitat acele seturi realizate din bumbac. 

De asemenea, tricoul pentru fitness sau sport de orice fel ai practica, trebuie să urmeze de asemenea aceleași reguli. 

La Bobomoda găsești ținute chic, chiar și pentru orele de sport 

Pare greu să îți urnești interesul, astfel încât să incluzi în activitatea zilnică și sportul? Ține cont de câteva trucuri:

  • Începe cu mișcări simple, cu activități la îndemână, deci care nu necesită cine știe ce efort. Asta poate fi jogging sau sărit de coardă, abdomene și genuflexiuni. 
  • Optează pentru ținute speciale pentru astfel de activități, dar care să îți reamintească faptul că nu e rost să pierzi vremea, dacă tot ai pregătit și ținuta pentru mișcare. La Bobomoda.ro este destul de ușor să găsești articolele vestimentare dorite. Poate fi vorba de tricouri, seturi complete de treninguri (bluză și pantaloni) sau de piese individuale de acest tip, cert este că aici moda este accesibilă. Puteți comanda simplu, online. 
  • Combină sportul cu muzica. Poate că starea într-o zi nu este neapărat una prielnică pentru a face sport. Dar cu un ritm muzical care îți place, cheful vine…dansând. De asemenea, nu uita de hidratare. Pe măsură ce pui corpul în mișcare și te deshidratezi, ai putea simți chef să te oprești. Hidratează-te corespunzător. 

Treningul în zilele noastre 

Adevărul este că moda în zilele noastre este destul de versatilă. Treningul a ajuns să fie o ținută uzuală, de zi cu zi, garderobă de streetwear. E greu de făcut o diferență între ce înseamnă treningul necesar pentru sport și ținuta chic de stradă. 

Bobomoda te invită într-o lume a modei accesibile. Aici vei găsi, printre altele, treninguri potrivite pentru activitatea fizică de zi cu zi. Descoperă aici trening din poliester în combinație cu elastanul, cel care face ținuta mai rezistentă și mai mulată pe corp. Comandă rapid online și începe sesiunea de antrenare.  

Contact: [email protected]

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează