GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pregătiri de Revelion: Cum să petreci Anul Nou chiar și atunci când nu ai niciun plan?

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2021 16:13 / Actualizat vineri, 08 ianuarie 2021 16:14

Anul Nou aproape că ne bate la ușă, dar tu încă n-ai niciun plan pentru Revelion? Nu-ți face griji, știm cu toții că este prima dată când sărbătorile de iarnă sunt atipice și trebuie adaptate situației actuale generate de apariția pandemiei de coronavirus. Totuși, trebuie să recunoaștem că 2020 este anul pe care ne dorim să-l lăsăm cu toții în urmă cât mai degrabă, așa că trebuie să ne bucurăm cum se cuvine și să sperăm că 2021 va aduce zile mai luminoase. Dacă ești gata să petreci responsabil în speranța că vom ajunge cât mai curând la o viață normală, iată cum poți sărbători Revelionul chiar și atunci când nu ai nimic planificat, la fel ca în anii trecuți:

Pregătește o masă festivă

Revelionul reprezintă singura ocazie din an când ai voie să te răsfeți cu adevărat cu tot ceea ce îți dorești. Este o sărbătoare atât de importantă și trebuie să te distrezi, dar cum restaurantele sunt închise poți să organizezi o cină ca la carte chiar la tine acasă. Pregătește tacâmuri aurii sau argintii, pahare lungi, cu picior, care să ofere eleganță mesei tale, un set de farfurii colorate și o față de masă rafinată. Completează toate aceste accesorii deosebite cu câteva feluri de mâncare savuroase, șampanie și vin. Chiar dacă la cumpăna dintre ani vei fi doar împreună cu partenerul de viață sau alți membri ai familiei, bucurați-vă împreună de momente prețioase în cadrul unei mese festive.

Închiriază o cabană privată

În cazul în care nu-ți dorești să petreci noaptea dintre ani acasă, aplică aici pentru un credit online dacă nu ai suficienți bani și închiriază o cabană unde să mergi cu cei dragi ție. Revelionul vă poate prinde în jurul unui foc de tabără, povestind și rememorand cele mai frumoase intamplari din anul care abia s-a încheiat.

Găzduiește o petrecere online

Pregătește-te să întâmpini Anul Nou cu distracție, voie bună, familie și prieteni. Dacă obișnuiai să organizezi petreceri de Revelion pentru toți cei apropiați, anul acesta ai posibilitatea de a muta totul în online. Cine spune că nu puteți sărbători împreună chiar și de la distanță? Ba mai mult, le poți trimite prietenilor tăi pachete cu preparatele culinare pe care le-ar fi servit dacă îți treceau pragul casei, fiecare îți va aranja acasă masa de Revelion, iar petrecerea o veți ține împreună prin intermediul programelor disponibile online. Fără îndoială va fi un Revelion de neuitat!

Organizează un mic eveniment în familie

Dacă nu ai pregătit nimic pentru noapte dintre ani poți să-ți faci propriile planuri alături de familie. Un eveniment cu o anumită temă, o seară de karaoke sau o noapte cu jocuri de societate se pot dovedi a fi alegeri inspirate pentru petrecerea timpului cu cei din casă. Bineînțeles, toate aceste aceste lucruri se pot întâmpla atât înainte cât și după o masă copioasă, plină cu bunătăți. Totodată, de pe lista activităților în familie nu trebuie să lipsească dansul, muzica, ciocnirea paharelor de șampanie la miezul nopții și un spectaculos foc de artificii.

Vizionează filme tematice

Ce poate fi mai frumos în noapte dintre ani decât să stai relaxat în pijamale și să urmărești câteva filme bune în care soarta protagoniștilor este influențată de miracolul sărbătorilor de iarnă?! Four rooms este o peliculă a cărei acțiune se petrece în noapte de Revelion într-un hotel, așa că nu trebuie să-ți lipsească de pe listă. Însă, poți lua în considerare și alte filme precum Love the Coopers, Christmas Cottage, Single Santa seeks Mrs. Claus, Serendipity, Just in time for Christmas, A Princess for Christmas sau Joyeux Noël.

Sezonul de sărbători este departe de-a fi terminat pentru că cea mai așteptată și deosebită petrecere este aproape. Pregătește-te și întâmpină Anul Nou cu distracție, muzică și voie bună indiferent dacă ți-ai planificat sau nu această noapte cu mult timp înainte. Mai mult ca sigur vei reuși să faci ceva memorabil!

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează