GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Premiile te așteaptă în Turneul BF Games pe MaxBet.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 08 iunie 2023 11:53 / Actualizat joi, 08 iunie 2023 11:57

Pe MaxBet.ro turneele se țin lanț! Săptămâna aceasta a debutat cu Turneul BF Games, cel cu numărul opt din cele zece din Provocarea MaxRoyale! Până pe 11 Iunie ai timp să învârți rolele preferate, să câștigi cât mai multe puncte și să cucerești clasamentul săptămânal. În plus, dacă ai participat încă de la primul turneu, ești înscris automat la tragerea la sorți pentru unul dintre cele două smartphone-uri de ultimă generație!

Pașii de înscriere

Pentru a intra în Universul MaxBet.ro ai nevoie doar de un cont de jucător, apoi apasă butonul PARTICIPĂ la Turneul BF Games de pe pagina dedicată.

Cu fiecare pariu de minimum 5 RON înaintezi în top și ești cu un pas mai aproape premiile în valoare totală de 25.000 RON + 20.000 ROTIRI GRATUITE și unul dintre cele două smartphone-uri puse la bătaie prin extragere live. 

Alege-ți slotul favorit!

Prinde cele mai mari câștiguri cu jocurile de la BF Games, unde ai la dispoziție tematici variate și funcții speciale pe care dacă nu le cunoști deja, le poți testa în turneu. Mai jos găsești câteva exemple din cele mai populare sloturi.

Cave of Fortune - are o tematică aparte, cu simboluri speciale precum Wild și Scatter, care îți pot aduce până la 20 rotiri gratuite. În plus, cu cât învârți mai mult, cu atât Grand Nitro Meter crește, iar când ajunge la 15, te bucuri de Grand Jackpot, care îți aduce de 500x valoarea pariului!

Crystal Mania – îmbină perfect cristalele și simbolurile clasice, aducând atmosfera de cazino din Vegas direct pe rolele jocului. În joc sunt prezente un super Wild și un Scatter ce îți poate oferi 10 rotiri gratuite, un simbol Stacked stea, care poate plăti chiar dacă apare o singură dată pe role, dar și clasica funcție Gamble.

Bonnie & Clyde – pe lângă povestea cunoscută, te face să te îndrăgostești la primul „Spin”. Dă-ți întâlnire cu rotiri gratuite, multiplicatori și funcții interesante precum Gamble, „Pick and Click”, ce-ți permite să alegi un multiplicator norocos sau runde gratis.

Timpul trece, premiile se dau

Mai ai doar două săptămâni la dispoziție să dai tot ce poți, să ne arăți că ești cel mai bun și chiar să revendici premiul cel mare în valoare de 8.000 RON.

În plus, asigură-te că ai acceptat și Provocarea MaxRoyale, ai bifate minimum șapte turnee din cele zece și ești înscris automat în Marea Extragere pentru una dintre cele 5 experiențe VIP – o aventură cu elicopterul, pentru tine și doi prieteni apropiați, iar la final vă bucurați de o cină de tip fine-dining.

Învârte la MAX!

Prinde cele mai mari câștiguri cu promoții zilnice, turnee săptămânale, MaxWheel și MaxJackpoturi pe site-ul sau aplicația MaxBet.ro!

Vezi toate știrile Maxbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează