GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Prețul cerut de meșteri este prea mare?

Articol de GSP - Publicat luni, 23 august 2021 13:02 / Actualizat marti, 24 august 2021 13:03

Nu se știe niciodată când ai nevoie de un meșter priceput pentru reparații sau pentru a construi ceva de la zero. Ceea ce înseamnă că ar trebui să te pui la curent cu cea mai performantă aplicație care pune în legătură beneficiarii cu furnizorii de servicii din peste 800 de domenii: Wilio.

Wilio a apărut din dorința de a oferi cele mai bune opțiuni pentru oameni de toate categoriile care la un moment dat au nevoie de ajutor specializat pentru lucrări în jurul casei, dar și pentru marile șantiere.

Pe platformă sunt înscriși la momentul acesta mii de specialiști, de la zugravi, faianțari, la specialiști în lucrări de amenajare, până la meșteri care pot face rapid chiar și cele mai complicate reparații în casă, în curte sau într-o clădire.

Avantajul de a apela la specialiști

Sunt multe lucruri în jurul casei pe care oamenii cred că le pot rezolva singuri. Dar uneori nu este chiar atât de simplu precum pare. Alteori preferă să își unească forțele cu prieteni sau vecini în speranța că vor putea duce la bun sfârșit o treabă, făcând și o economie substanțială. Însă nu de puține ori se întâmplă să ajungi să plătești mai mult încercând să faci lucrurile de unul singur. De la bani pe materiale stricate, la propria sănătate mai ales atunci când te încumeți să faci niște lucruri care sunt peste puterile tale…la propriu. Vezi tarifele practicate: meșteri preț.

Ai avut poate ocazia până acum să constați că un meșter bun este greu de găsit.Lipsa de experiență, pretențiile financiare exagerate și lipsa disponibilității atunci când ai tu nevoie, te-au făcut să îți pui serioase întrebări despre această categorie de specialiști.

Pentru a scuti timp, efort și bani în plus, folosește cu încredere aplicația Wilio. În cadrul acestei platforme există sute de specialiști calificați verificați în detaliu, iar calitatea muncii prestate este atent monitorizată astfel încât situațiile neplăcute să nu apară. Toți specialiștii de pe Wilio au experiență în domeniile lor și au în portofoliu zeci de lucrări din toată țară.  Baza de specialiști se actualizează permanent, ceea ce înseamnă că și disponibilitatea este mai mare, astfel încât să găsești forța de muncă de care ai nevoie în cel mai potrivit moment pentru tine.

Un alt avantaj pe care ți-l oferă aplicația este acela că totul se întâmplă extrem de rapid. Odată ce ai introdus cererea, ofertele vor începe să curgă. Trebuie să răspunzi la câteva întrebări, apoi să folosești opțiunea care îți permite să oferi cât mai multe detalii despre lucrarea pentru care cauți un expert. Introdu cât mai multe date despre ceea ce ai de făcut, pentru că specialiștii să poată face o evaluare cât mai apropiată și să trimită ofertele.

Datorită informațiilor furnizate și criteriilor de selecție atent introduse, Wilio te pune în cel mai scurt timp în contact cu specialistul de care ai nevoie. Aplicaţia este disponibilă pe Google Play şi App Store. Câteva mii de profesionişti calificaţi sunt gata să te ajute să finalizezi un proiect important și să te bucuri de cele mai bune rezultate.

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Superliga
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează