GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Prieteni la bazin, Robert Glință și David Popovici într-o confruntare directă (față-n față)! Află cum s-a ajuns aici!

Articol de GSP - Publicat luni, 08 noiembrie 2021 16:52 / Actualizat luni, 08 noiembrie 2021 16:52

Robert Glință și David Popovici, vârfuri de lance ale înotului românesc și prieteni de o viață, au devenit de curând adversari pe față! 

Ei bine, ei sunt protagoniștii ultimei campanii Romania for Gold, un proiect care vorbește despre importanța nutriției în sport și în viață, născut în urma parteneriatului dintre Edenia și Comitetul Olimpic și Sportiv Român. Robbie și David se află într-o întrecere nu în bazin, ci în bucătărie, de data asta!

Așa că, START! Intră pe romaniaforgold.ro, precum și pe conturile de social media ale campaniei ca să-i urmărești și să-i susții și în această aventură!

Robert Glință este campion european la 100 de metri spate și câștigătorul locului 8 în finala olimpică la 100 de metri spate din acest an reprezintă imaginea Romania for Gold încă din 2019. Lui i s-a alăturat din această toamnă și David Popovici, copilul minune al înotului românesc, multiplu campion European. La doar 16 ani, David nu numai că s-a calificat la Jocurile Olimpice, dar s-a clasat pe locul 4 în finala de la 200 de metri liber, la două sutimi de medalia de bronz și pe locul 7 în finala de la 100 de metri liber.

Doi sportivi ce își dedică viața obiectivului de a face performanță pentru România, Robbie și David au nevoie de susținerea și încurajările noastre permanente. Iar Edenia îi susține în acest demers, alături de Comitetul Olimpic și Sportiv Român!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează