GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Prima săptămână de toamnă e un motiv perfect pentru superdistracție cu noile sloturi de la Superbet!

Articol de GSP - Publicat marti, 31 august 2021 12:58 / Actualizat marti, 31 august 2021 12:58

Vara a ajuns la final și toată distracția de care am avut parte de-a lungul ei s-a transformat în amintiri frumoase pe care să le păstrăm până la următoarea vacanță. Dar amintiri frumoase ne putem face oricând în timpul anului, depinde doar de alegerea fiecăruia dintre noi. La Superbet îți propunem jocuri noi cu care să continui să te distrezi indiferent dacă stai acasă sau dacă încă mai ai zile de concediu. Iată-le pe cele 5 pe care ți le propunem pentru această săptămână.

Donuts este un joc cu gogoși americane de toate felurile care plătesc foarte bine atunci când se adună minim 3 pe role adiacente. Se joacă pe o tablă de 4 role cu câte 4 poziții. Cutiile de gogoși sunt prezente în joc și de câte ori apar pe role ele pot să descopere până la 4 gogoși sau un simbol wild cu multiplicator până la x4 care se combină pentru a aduce câștiguri și mai mari jucătorului. Speciala de rotiri gratuite este declanșată de gogoșile de aur și poate avea 12 sau 20 de rotiri. Pentru stabilirea multiplicatorului cu care se joacă speciala de rotiri gratuite runda începe cu o sesiune spin and hold în care pe ecran apar doar gogoși de aur. Ea are 3 spinuri care se resetează la fiecare gogoașă aterizată pe ecran iar când spinurile s-au terminat se adună toți multiplicatorii și cu suma lor se va înmulți fiecare câștig din runda de rotiri gratuite. Runda este redeclanșabilă nelimitat prin aterizarea de noi gogoși de aur pe role. Intră acum în jocul gogoșilor și colectează-le pe cele de aur pentru premii dintre cele mai mari!

El Paso Gold este jocul lingourilor de aur din El Paso și se joacă pe o tablă de joc de 5 role cu câte 3 poziții fiecare și 10 linii de plată în care speciala de rotiri gratuite poate fi cumpărată direct fără a mai aștepta să vină în jocul normal. Speciala de rotiri gratuite care poate avea până la 50 de rotiri este redeclanșabilă iar la fianalul ei propune sesiunea Play It Your Way în care jucătorul  are posibilitatea să riște suplimentar câștigurile obținute pentru noi rotiri gratuite. Funcția Bank It apare și ea la această etapă a jocului și înseamnă că o parte din câștiguri pot fi colectate direct fără a mai fi riscate suplimentar. În timpul specialei orice lingou de aur care aterizează pe role odată cu simbolul seif se adaugă la bonusul rundei care va fi câștigat la final. Colectează toate lingourile de aur și câștigă premiile cele mai mari în aventura din El Paso!

Book of Gold 2: Double Hit oferă o experiență de joc dublă, ca și cum ai juca două sloturi simultan pentru că se joacă cu 2 table de joc identice în același timp. Fiecare are câte 5 role și 3 poziții și fiecare plătește pe 10 linii de plată. În timpul jocului normal câștigurile de pe ambele table se adună la fiecare spin făcând astfel ca acțiunea să fie mult mai intensă și câștigurile mai mari. Pe fiecare dintre cele 2 table se pot declanșa rotiri gratuite dacă pe ele aterizează 3 cărți de aur simultan. În cazul în care cărțile aterizează doar pe una dintre table, runda de 10 rotiri gratuite se desfășoară numai pe aceasta. Runda se joacă cu un simbol care se extinde, ales aleator, care va adaugă premii și mai mari la valoarea câștigului. Dacă și pe a doua tablă aterizează 3 cărți de aur, runda de rotiri gratuite devine simultană și are 20 de rotiri. Același simbol extensibil va fi folosit pe ambele table de joc. Deschide cărțile de aur și câștigă premii duble pe ambele zone de joc!

House of Doom 2: The Crypt este un joc cu coloană sonoră de muzică rock care se joacă pe o tablă de 5 role cu câte 3 poziții și plătește pe 20 de linii de plată. Câștigul maxim care poate fi obținut la o rundă este de 6000x miza jucată. Există 4 simboluri wild extensibile, câte unul pentru cele 4 spirite ale casei, care contribuie la acțiunea și câștigurile jocului fiecare în mod specific. Una dintre funcțiile speciale care apare în jocul de bază se numește Spirit Gate. Această funcție combinată cu unul dintre simbolurile wild acordă o rotire gratuită cu secvență bonus specifică wildului. Cele 4 wilduri sunt Queen of the Damned și adaugă Spirit Gate pe toate cele 5 role, Metal Priestess transformă toate simbolurile speciale ale jocului în simbolul craniu, cel mai valoros dintre simboluri, Fire Mistress acordă multiplicatori ai câștigului până la x10 și Spirit of Unity care apare numai în timpul specialei de rotiri gratuite Crypt Spins și care acordă toate bonusurile primelor 3 wilduri împreună. 3 simboluri scatter The Crypt acordă speciala de 10 rotiri gratuite jucate cu unul dintre spiritele wild ales aleator. Simboluri scatter pot apărea și upgradate caz în care speciala acordată se numește Crypt Spin și este o formă cu mai multe șanse de câștiguri mari pentru că fiecare rundă are active 1 sau mai multe Spirit Gates. Fă-ți curaj și intră în casa blestemată, ai șansa să câștigi premii mari și ai parte de multă acțiune cu spiritele care o locuiesc!

Reel Hero este și el un slot cu multă acțiune prin posibilitatea de a cumpăra specialele pentru a nu mai aștepta până vin natural în timpul jocului normal. Se joacă pe o tablă de 5 role cu câte 3 poziții și plătește pe 20 de linii de câștig. Cei 4 supereroi oferă fiecare câte o funcție bonus specială atunci când sunt activi și asta înseamnă câștiguri crescute pentru jucător. Bonusul Rich înseamnă că fiecare wild care aterizează pe role este extins pe toată rola și se acordă o rerotire gratuită cu acest simbol extins. Bonusul Victoria apare după o rotire câștigătoare și împinge rolele spre dreapta făcând loc pe prima rolă pentru noi simboluri care se pot combina la câștiguri cu cele 4 role mutate. Bonusul Altiera apare la o combinație necâștigătoare și pune pe role 4, 5 sau 6 simboluri wild care vor genera un câștig pentru jucător. Bonusul Jax apare când există o combinație câștigătoare și înseamnă că simbolurile care au plătit dispar de pe tablă lăsând locul altora să apară și să acorde noi câștiguri jucătorului. Funcțiile bonus pot fi cumpărate câte 2 simultan și fiecare are câte 5 runde la care se aplică. Runda bonus de 10 rotiri gratuite este declanșată de 3 simboluri scatter și se joacă direct cu 2 supereroi activi, aleși aleator. Runda bonus poate fi și ea cumpărată și se poate extinde cu câte 3 rotiri gratuite prin apariția simbolului +3FS oricând în timp ce se desfășoară. Fii atent la supereroi și poți deveni unul dintre ei, intră și lasă-i să te ajute să câștigi premiile cele mai mari!

Joacă responsabil toate sloturile noi de pe platforma Superbet pe care le găseșți în secțiunea Nou în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games. 

Dacă nu ai cont la Superbet, deschide acum unul de aici și beneficiezi de oferta noastră de până la 1200 Lei Bonus de Bun Venit și 300 de Rotiri Gratuite ca să încerci toate supersloturile și să te bucuri de toate promoțiile. Durează doar 3 minute să-l deschizi iar distracția este garantată!

#HaiSăFimSUPER #JocResponsabil

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează