GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Primăvara asta ai Cote de Top pe efbet.ro!

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2022 17:36 / Actualizat luni, 14 martie 2022 17:36

efbet ți-a pregătit cote speciale la toate competițiile sportive din luna Martie! Fie că vorbim de Champions League, Europa League sau de noua competiție UEFA, Conference League ai parte de o ofertă și cote de top la toate confruntările din Europa! 

efbet este casa de pariuri care oferă una din cele mai mici marje din România.

Tot ce trebuie să știi despre Marjă!

Orice parior care se respectă trebuie să știe că marja setată de casa de pariuri influențează cotele. Majoritatea caselor de pariuri din România utilizează o marjă cuprinsă intre 4% și 7%, pe evenimentele principale, pe efbet.ro, ai parte de o marja de sub 2.50%! 

Ce inseamnă asta? Inseamnă că pe efbet ai cote mai mari la toate pronosticurile principale!

Cel mai bun exemplu îl putem vedea la pronosticurile cu 2 șanse de reușită cum ar fi: Ambele Inscriu (GG), Total Goluri Sub/Peste, Total Cornere Sub/Peste, etc

Luăm exemplu confruntarea dintre Liverpool si Inter din returul optimilor Champions League.

La pronosticul Ambele Inscriu (GG), pentru selecția DA, majoritatea caselor de pariuri au o cotă cuprinsă între 1.68 și 1.75 iar pentru selecția NU, cota este cuprinsă între 2.04 și 2.14 în timp ce pe www.efbet.ro avem o cotă de 1.78 pentru DA si 2.20 pentru NU. 

Primăvara asta ai Cote de Top pe efbet.ro!

Așa cum se poate observa, marja de pe efbet.ro îți oferă cele mai mari cote pe ambele selecții!

O altă informație utilă, pariurile plasate influențează cotele caselor de pariuri! Marja este practic o estimare statistică a profitului preconizat pe care casa de pariuri urmează să îl înregistreze pe evenimentul al căror cote le oferă. Astfel, cu cât marja este mai mare cu atât casa de pariuri are un profit mai mare, și implicit jucătorii au câstiguri mai mici!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează