GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Primăvara începe cu MaxBet.ro și Turneul MaxPrimăvară

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 martie 2023 13:32 / Actualizat vineri, 10 martie 2023 13:32

Am sărbătorit venirea primăverii cu un nou turneu săptămânal - MaxPrimăvară! Vrem să ne asigurăm că ai parte de o experiență la alt nivel cu fiecare competiție cu premii generoase, așadar hai să vezi despre ce e vorba pe MaxBet.ro.

Sloturile tale preferate de la furnizorii de top de pe site-ul nostru fac din tine un câștigător!

Ești pregătit pentru premiile în valoare totală de 50.000 RON CASH?

Doar până pe 12 Martie mai ai timp să participi și să acumulezi cât mai multe puncte pentru un loc în TOP100 și să-ți câștigi partea din miza totală de 50.000 RON CASH. Nu uita: cu cât ești mai sus în clasament, cu atât e mai mare premiul tău în bani CASH!

De ce să nu ratezi Turneul MaxPrimăvară?

Îți plac sloturile video? Nicio problemă, în acest turneu îți punem la dispoziție jocuri de la cei mai cunoscuți furnizori. Prinde liniile de șeptari cu 20 Super Hot de la EGT sau prinde cea mai mare captură cu Pescarul norocos cu Big Bass Bonanza de la Pragmatic Play ori aventurează-te într-o lume de magie, poțiuni și vrăji cu Book of Spells de la Tom Horn.

Dacă preferi adrenalina meselor din Cazinoul Live, ocupă-ți locul de câștigător la Ruletă, BlackJack sau Poker, unde dealerii te așteaptă să-ți ofere câștiguri pe măsura așteptărilor tale. 

Distrează-te la MAX

Primul pas pentru o șansă la premiile CASH: intri pe MaxBet.ro și apeși pe butonul PARTICIPĂ de pe site sau aplicație. Fiecare 5 RON pariați îți croiesc drum spre TOP 100 în clasament, dar și spre Marele Premiu în valoare de 10.000RON CASH care vor intra direct în contul tău de jucător!

Sună bine? Atunci fii pe fază: timpul trece, rolele se învârt, punctele se adună, iar clasamentul se tot schimbă până pe 12 Martie!

Vezi toate știrile Maxbet

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează