GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Prin ce metode pot bărbații să elimine eficient grăsimea de pe burtă?

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2021 14:46 / Actualizat vineri, 26 februarie 2021 14:46

Să faci parte dintre „bărbații cu burtică” nu reprezintă numai o cauză de îngrijorare estetică, dar și o problemă de sănătate ce poate deveni rapid periculoasă. Deși grăsimea corporală în exces trebuie să te determine să acționezi în orice condiții, ea e cu atât mai periculoasă atunci când este la nivelul abdomenului. 

Cunoscută sub numele de grăsime abdominală, grăsime viscerală sau mult mai populara „burtă de bere”, cert este că această acumulare de kilograme în plus în jurul taliei trebuie neapărat să îți dea de gândit. Vestea bună este că bărbații pot elimina mai rapid grăsimea de pe abdomen decât femeile, iar procedurile ce le stau la îndemână pot garanta un abdomen plat fără să te epuizezi la sala de sport. Află tot ce trebuie să știi din rândurile de mai jos!

De ce este grăsimea abdominală atât de periculoasă?

Din categoria „depozite de grăsime în exces la nivelul unor anumite zone ale corpului”, grăsimea de pe burtă este cea mai periculoasă, confirmă la unison nutriționiștii. Problema este că excesul de grăsime nu e doar superficial, ci el se depozitează și în interiorul abdomenului, înconjurând organele interne și transformându-se astfel în grăsime viscerală.

Ca să fim mai preciși, îți spunem mai jos care sunt riscurile la care te supui în mod direct atunci când ai exces de grăsime la nivelul abdomenului:

  • afecțiuni cardiovasculare: infarct, hipertensiune arterială, accident vascular cerebral;
  • diabet de tip 2;
  • cancer colorectal;
  • apnee în somn;
  • deces prematur;
  • disfuncție erectilă.

Un alt semn de exclamare este reprezentat de faptul că persoanele cu depozite de grăsime abdominală pot fi predispuse la afecțiunile de mai sus, chiar și atunci când restul corpului este suplu sau slab. 

Cum îți dai seama dacă te situezi în categoria de risc

Îți poți spune liniștit că un pic de „burtă de bere” nu a făcut rău nimănui și că este de fapt semnul unei existențe frumoase, o garanție că te bucuri de viață și de plăcerile sale. Dar, în realitate, menținând această condiție nu faci decât să scurtezi potențialele bucurii, căci rareori persoanele cu grăsime abdominală sunt ocolite de problemele de sănătate.

Cum îți poți da seama dacă grăsimea abdominală ar trebui să te determine să cauți cât mai curând soluții, până nu e prea târziu? Măsoară-ți talia! Ia un centimetru, stai drept, în picioare, și măsoară circumferința taliei deasupra șoldului. E vital să nu trișezi, așa că nu strânge prea tare de centimetru și nu „suge burta”.

Valorile de peste 100 de cm (90 de cm la femei) sunt încadrate de către nutriționiști ca având potențial de risc la adresa sănătății.

Tipuri de burtă: tu cu ce tip de grăsime abdominală de confrunți?

Medicii nutriționiști vorbesc despre existența a trei tipuri de burtă, fiecare cu caracteristicile și cauzele sale. Iată despre ce e vorba!

  • burta grasă: e cel mai des întâlnită, grăsimea putând fi percepută tactil ca „pernițe” sau „colăcei” la suprafața abdomenului. Dacă încordezi mușchii, aceștia își vor face simțită prezența undeva sub aceste depozite „ce țin de cald”;
  • burta umflată: dimineața ai un abdomen plat, dar spre seară burta se umflă? Cel mai probabil te confrunți cu balonarea cauzată de probleme de digestie, intoleranța alimentară sau consumul de alimente ce fermentează în stomac;
  • burta revărsată: apare în general după vârsta de 35 - 40 de ani la persoanele care nu au făcut niciodată sport.

Cauzele grăsimii abdominale

Grăsimea apare, în general, în urma unui raport deficitar dintre caloriile ingerate și mișcare. În cuvinte mai simple, mănânci prea mult și arzi prea puțin. Pe lângă o dietă bogată în calorii și sedentarism, iată alte cauze ale acumulării de grăsime abdominală:

  • excesul de alcool;
  • stresul;
  • vârsta;
  • moștenirea genetică;
  • lipsa de somn;
  • fumatul.

Scapă de burtă eficient: cele mai bune metode pentru bărbați

Pe lângă abordarea unui stil de viață sănătos, cu mișcare și dietă echilibrată, ai nevoie să intervii și localizat la nivelul grăsimii de pe abdomen. Dacă nici nu vrei să te gândești la liposucție abdominală chirurgicală, avem pentru tine metode excelente de eliminare nechirurgicală a grăsimii. Iată despre ce e vorba!

Criolipoliza

O alternativă excelentă la liposucția burții, criolipoliza CoolTech Define® elimină un procent extraordinar de 60% din grăsimea de pe zona tratată prin înghețarea la -11 grade ce provoacă o distrugere controlată a celulelor adipoase. Astfel, se transformă într-o soluție benefică pentru grăsimea rezistentă la dietă și exerciții fără ca țesuturile sănătoase să fie afectate în vreun fel. Bonus: poți scăpa de până la 8 centimetri în zona tratată, iar rezultatele sunt permanente. Tehnologia se adresează bărbaților de orice vârstă, fiind nedureroasă (poți simți doar furnicături sau o ușoară senzația de usturime, ce dispar însă pe măsură ce zona amorțește). 

Prin ce metode pot bărbații să elimine eficient  grăsimea de pe burtă?

Nu ai nevoie de timp de recuperare, iar tratamentul durează circa 70 de minute, după care îți poți relua liniștit activitatea. Primele rezultate se văd în doar 15 zile, așa că abdomenul cu pătrățele e mai aproape ca niciodată!

Onda Coolwaves®

Considerată a fi dispozitivul numărul 1 la nivel mondial pentru remodelare corporală, tratamentul celulitei și al grăsimii localizate, tehnologia revoluționară folosită de Onda a primit numeroase distincții, fiind minunată pentru topirea grăsimii de pe abdomen. Tratamentul e non invaziv și 100% sigur, folosind microunde deja utilizate în medicină de multă vreme, ce produc daune nedureroase, dar ireversibile celulelor adipoase, fără ca straturile superioare ale pielii să fie în vreun fel afectate. Onda Coolwaves nu presupune niciun pic de durere și este recomandată inclusiv persoanelor supraponderale. Ședința durează aproximativ 30 de minute, fiind recomandate în medie 4 tratamente. 

O să te bucuri de rezultate wow chiar după prima ședință!

Lipoliza

Îndepărtarea grăsimii de pe abdomen nu a fost nicicând mai ușoară! Prin lipoliză sau topirea grăsimii prin injectare, depozitele adipoase sunt dizolvate definitiv, procedura non chirurgicală având rezultate asemănătoare lipoaspirației în îndepărtarea grăsimii. Scapi de câțiva centimetri și te bucuri de stimularea microcirculației și a drenajului limfatic. Lipoliza presupune injectarea unui cocktail de substanțe care topesc grăsimea, iar specialiștii noștri vor găsi formula perfectă pentru tine. Acele sunt extrem de fine, așa că procedura este relativ nedureroasă, dar vom folosi și anestezic local pentru a minimiza disconfortul. Ședința de lipoliză poate dura maximum 30 de minute, experții sugerând între 2 și 4 tratamente situate la distanță de o lună unul de celălalt.

UltraShape V3

Ce spui despre o soluție de liposucție ultrasonică non-invazivă? Sună ca unul dintre tratamentele viitorului? Ne este însă disponibil chiar acum, prin UltraShape V3! 

Eliminând cu precizie de chirurg grăsimea în exces, mai ales pe cea rezistentă la dietă și exerciții, fără durere, fără reacții adverse, fără vânătăi și fără umflături, în numai 4 ședințe, UltraShape V3 țintește celulele grase subcutanate grație ultrasunetelor emise în mod pulsat; astfel se produce o cavitație ce conduce la eliminarea în mod natural a grăsimilor. 

Nu numai că procedura e nedureroasă, e chiar relaxantă, o ședință durând circa 90 de minute. 

BodySculptor

Visezi la un abdomen fără grăsime? Atunci optează pentru BodySculptor, care poate să elimine între 2 și 10 centimetri din talie. Dispozitivul de ultimă generație se remarcă prin faptul că asociază rezultate de slăbire prin drenaj limfatic cu accentuarea stării de bine, fiind și unicul tratament de pe piață care poate elimina grăsimea viscerală. BodySculptor generează un câmp BioEnergetic complet inofensiv pentru piele și corp care stimulează decongestionarea celulelor adipoase. Nu numai că tratamentul e nedureros, e chiar relaxant și plăcut, fiind o tehnică extraordinară de wellbeing. 

Prin ce metode pot bărbații să elimine eficient  grăsimea de pe burtă?

La final te vei simți mai ușor și mai binedispus, ședința durând circa 50 de minute; nici nu o să îți dai seama când va trece timpul. Sunt recomandate circa 3 ședințe pe săptămână pentru o perioadă de o lună. 

Vanquish ME

Te întrebi cum scapi de grăsimea abdominală? Te ajută Vanquish ME, o formă de liposucție nechirurgicală care dizolvă grăsimea în exces fără contact cu pielea, fiind singura din lume ce acoperă întregul abdomen și flancurile dintr-o singură ședință. Prin intermediul radiofrecvenței de maximă putere, Vanquish ME produce încălzirea celulelor grase, ceea ce determină moartea celulară (apoptoza) și reducerea depozitelor de grăsime. Procedura este recomandată în special pentru abdomen, iar o ședință durează circa 45 de minute. În general, studiile clinice indică faptul că cele mai bune rezultate se obțin în urma a 8 ședințe desfășurate la distanță de 7 zile una de alta. Rezultatele încep să se vadă după aproximativ 2 săptămâni de la ultimă ședință, când toată lumea va începe să se întrebe cum ți-ai intrat în formă atât de repede și de câte „abdomene” ai avut nevoie. 

Fii generos și împărtășește secretul tuturor!

Poți scăpa de grăsimea de pe abdomen fără diete drastice sau reprize de sport draconic. Procedurile de mai sus sunt 100% sigure iar, asociate cu un stil de viață sănătos, vor face diferența în viața ta!

De ce să alegi SKiN MedSpa?

La SKiN MedSpa, prioritatea numărul unu ești TU! 

De aceea, am investit în cea mai performantă și cea mai nouă aparatură la nivel mondial, pentru ca expertiza medicilor noștri să fie susținută de dispozitive care permit obținerea celor mai bune rezultate, în cel mai scurt timp cu putință!

💚 Beneficiezi de tratamente pentru slăbire localizată efectuate doar cu aparatură de ultimă generație.

💚 Te bucuri de grija, atenția și expertiza personalului medical și a terapeuților instruiți, care îți vor oferi toate informațiile și suportul pentru a-ți trata și cele mai grave forme de acnee

💚 Urmezi tratamente de slăbire localizată cu dispozitive certificate, sigure. Fără aparatură de tip replică, fără efecte secundare nocive pentru sănătate.

💚 Ești unic, și de aceea elaborăm scheme de tratament personalizate pentru orice altă problemă, în funcție de nevoile tale și doar ale tale.

💚 Toate tratamentele dermatologice, faciale, corporale și estetice de la SKiN MedSpa sunt blânde, nedureroase. În plus, monitorizăm în permanență nivelul de confort al fiecărui pacient, în timpul tuturor procedurilor efectuate.

💚 Echipă prietenoasă și amabilă, gata să-ți ofere întotdeauna informații complete și corecte!

💚 Prețuri foarte prietenoase, promoții permanente.

Te așteptăm la SKiN MedSpa pentru a beneficia de o evaluare gratuită a corpului tău și pentru a vedea rezultate reale în lupta cu grăsimea localizată. 

Programează-te la 0729 740.704 sau pe [email protected] și fă-ne o vizită la clinica noastră din centrul comercial Drumul Taberelor din strada Brașov, numărul 25 din București.

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează