GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Prinde superbilete și pe campionatul din Belarus! Ce e bine să știi pentru superpariuri!

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2020 15:25

Începe o ediție istorică în Belarus: al 30-lea sezon al campionatului! Un campionat mai bine clasat în ierarhia UEFA în comparație cu prima divizie din România: locul 25 pentru bieloruși, locul 28 acum pentru campionatul nostru. Asta și pentru că BATE Borisov a reușit în ultimele 12 ediții ale cupelor europene să se califice de 9 ori în grupele Ligii Campionilor (5 prezențe) și Europa League (4 prezențe). BATE le-a adus în Belarus pe Real Madrid, Barcelona, Bayern Munchen, Juventus, AC Milan, FC Porto, Roma și alte nume mari. În mod surprinzător… BATE nu e deținătoarea titlului și pornește în cursa pentru recâștigarea supremației! Deschide cont la Superbet.ro, alimentează și bucură-te de Bonusul de Bun venit de până la 500 Lei!

SUPER EXPERIENȚĂ DE PARIERE CU STREAMING, SPECIALE ȘI CASH OUT

În oferta Superbet găsești meciuri din Belarus la cote Super Extra pentru rezultat final (1; X; 2) și Șansă Dublă (1X; X2; 12) dar și pariuri speciale foarte populare precum cele pe cornere, cartonașe galbene, șuturi pe poartă, faulturi etc! În plus, le poți și vedea în direct, pe desktop, laptop, tabletă și telefon mobil! Și da, Superbet îți oferă și Cash Out pentru această ligă! Descoperă tu întreaga ofertă care-ți permită să trăiești meciurile mai intens și să obții câștiguri pariind și înainte, dar și în timpul meciurilor! Instalează aplicația de pariuri sportive Superbet pentru cele mai tari statistici, cele mai importante avancronici și acces non-stop la cea mai bună ofertă de pariuri sportive!

CAMPIOANA ȘI SISTEMUL COMPETIȚIONAL

Dinamo Brest a întrerupt în sezonul trecut o serie de 13 ani reușită de BATE Borisov, campioană între 2006 și 2019 în Belarus! Noul sezon începe cu 16 echipe la start. Se joacă în sistem primăvară-toamnă, tur-retur, între 19 martie – 5 decembrie 2020. Așadar, 30 de etape pentru stabilirea campioanei (locul 1 duce în turul 1 preliminar din Liga Campionilor pe Ruta Campioanelor) și podiumului (locurile 2 și 3 duc în turul 1 preliminar din Europa League). Ultimele două clasate vor retrograda direct, locul 14 va juca baraj cu locul 3 din divizia secundă. Vezi aici în fiecare moment care sunt cele mai bune cote pe meciurile din campionatele momentului!

FORȚELE CAMPIONATULUI BIELORUS

Careul de ași din acest deceniu începe cu BATE Borisov, cea mai cunoscută echipă bielorusă, continuă cu Dinamo Minsk (singura care a făcut performanță și în campionatul U.R.S.S.), Shakhtyor Soligorsk și se încheie cu actuala campioană Dinamo Brest. Dinamo Minsk a jucat în toate cele 29 de sezoane anterioare. Această performanță mai este trecută în dreptul lui Shakhtyor Soligorsk și Neman Grodno și Dinamo Brest. Doar 6 dintre cele 16 echipe au în palmares titlul de campioană la fotbal în Belarus: BATE Borisov (15 titluri), Dinamo Minsk (7 titluri), Slavia Mozyr (2 titluri), Shakhtyor Solgorsk (1 titlu),  Belshina Bobruisk (1 titlu) și deținătoarea titlului Dinamo Brest. Vezi toate Pariurile Speciale Superbet pentru campionatul din Belarus și toate competițiile care se dispute acum!

UN CAMPIONAT ZGÂRCIT CU GOLURILE

Ultimul deceniu a fost unul în care cu excepția sezonului trecut, media de goluri a campionatului a fost una de sub 2.5 goluri pe meci. În ultimele trei sezoane, media de goluri a fost 2.63 (în 2019), 2.15 (în 2018), 2.22 (în 2017). Semn că bielorușii sunt preocupați în primul rând să nu primească și abia apoi să marcheze. Se joacă mai bărbătește, se joacă la rezultat. Până și titlul de golgheter se câștigă uneori și cu numai 15 goluri marcate per ediție de campionat. În infografie vezi echipele care în ediția trecută au oferit pariorilor cele mai multe meciuri 3+ (partide în care s-au înscris cel puțin 3 goluri), GG (jocuri în care ambele echipe au înscris) și 0-2 (meciuri în care ori nu s-a marcat, ori s-au înscris maxim două goluri).

JUCĂTORII DE URMĂRIT ÎN LUPTA DINTRE BATE ȘI BREST

Cel mai valoros jucător e Yevhen Khacheridi, internațional ucrainian cu origini grecești pe care precis îl știți din perioada în care evolua pentru Dinamo Kiev și din Supersezonul prins alături de Răzvan Lucescu la PAOK Salonic în ediția 2018-2019 a campionatului elen.  Ihgor Stasevich e un alt jucător emblematic al campionatului bielors, fotbalist care a câștigat titlul de cel mai bun jucător al campionatului de 4 ori în ultimii 5 ani. Singura dată când a pierdut acest titlu a fost acum a fost acum 2 ani, atunci când l-a învins coechipierul său de atunci Mikhail Gordejchuck (ajuns acum la campioana Brest). Înainte de Stasevich, ultimul câștigător al titlului de Cel mai bun jucător al sezonului a fost legendarul Alexandr Hleb. Titlul de golgheter a fost câștigat în ultimele 3 sezoane de Ilya Shkurin 19 goluri pentru Energetik BKU Minsk (transferat între timp la TSKA Moscova), de Pavel Savitskyi (15 goluri pentru Dinamo Brest în 2018) și de Mikhail Gordejchuck (18 goluri pentru BATE Borisov în ediția 2017). V-ați dat deja seama că se anunță un duel pentru titlu între BATE și Brest, restul echipelor lupând fie pentru locul 3 și Cupă, fie pentru menținerea în prima ligă. 

BATE A RATAT TOT SEZONUL TRECUT

Un an de uitat pentru echipa fanion a Belarusului. A pierdut titlul la o diferență de 5 puncte, a fost eliminată în sferturile cupei de Isloch (trofeul a fost câștigat de Shakhtyor Soligorsk) și a ratat calificarea în grupele Europa League fiind eliminate în Play Off de Astana după 0-3 în deplasare în tur și o victorie cu 2-0 în retur. În acest sezon, BATE pornește cu lotul cel mai valoros din întrecerea internă (13,5 Milioane Euro), mizează pe un antrenor tânăr în vârstă de numai 38 de ani, Kirill Alshevsky și caută să își dea un restart.

ȘAHTIOR SOLIGORSK PREGĂTEȘTE BOMBA SEZONULUI

În vreme ce BATE și Brest au preferat transferuri de jucători liberi, deținătoarea Cupei a investit în 2 sârbi: Igor Ivanovic și Zarija Lambulic. Semn că își propune să atace titlul. La Soligorsk a ajuns și Azdre Lullaku, primul golgheter în istoria campionatului României, după trecerea la sistemul actual cu Play Off urmat de Play Out.  

ECHIPELE DIN BELARUS CONTRA ECHIPELOR ROMÂNEȘTI

BATE Borisov a fost eliminată de Steaua în turul 3 preliminar al Ligii Camponilor ediția 2007-2008 după 2-2 acasă și 0-2 pe Ghencea.

Dinamo Minsk a fost eliminată de Dinamo București în sferturile Cupei Campionilor Europeni în sezonul 1983-1984 după 1-1 acasă și 0-1 în deplasare. Apoi a fost eliminată și de victoria București în ediția 1988-1989 după 2-1 acasă și 0-1 în deplasare. A reușit însă calificări în următoarele două dueluri: contra Univeristății Craiova în turul preliminar din Cupa UEFA ediția 1995-1996 (0-0 în Bănie, 0-0 acasă dar 3-1 la penalty-uri) și contra echipei CFR Cluj (în turul 3 preliminar din Europa League ediția 2014-2015 după o dublă victorie: 1-0 acasă și 2-0 în deplasare.)

Neman Grodno a fost eliminată de Steaua în sezonul 2003-2004 după 1-1 în Belarus și 0-0 la București.

În această perioadă, pariorii români vor vrea să își treacă în palmares noi SuperBilete prinse. Iar campionatul din Belarus e acoperit de oferta generoasă Superbet. O ai mereu la îndemână pe site-ul și aplicația operatorului român care deține supremația la nivel național în ceea ce privește pariurile sportive și jocurile de cazinou. Atât în agenție cât și online. Alege-ți meciurile și pune Superpariuri la Superbet.ro

 

Autor: Alex Molico, Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează