GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Prinde Supercotele la penultima etapă a anului!

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 decembrie 2023 17:11 / Actualizat vineri, 15 decembrie 2023 17:11

După 3 zile pline de acțiune în cupele europene, SuperLiga revine în prim-plan. Etapa a 20-a, penultima din acest an, propune dueluri cu miză pentru zona play-off-ului, dar și o întâlnire între ultimele clasate.

Toate partidele pot fi urmărite Live Stream pe site-ul și în aplicația Superbet, unde găsești Supercote, Superpariuri și pariuri CombinabileDescoperă oferta completă pentru runda din SuperLigă și alege-ți favoritele!

Derby-ul etapei se joacă la Ploiești!

Etapa a 20-a se deschide la Voluntari. Ilfovenii, neînvinși de 5 etape, primesc vizita celor de la FCU 1948 Craiova, care încearcă să iasă din zona periculoasă. Seara de vineri aduce un clasic al României, „Primvs Derby”, care va împlini anul viitor 90 de ani de la prima ediție. La ora 20:00, Rapid merge pe terenul Petrolului și speră să întrerupă seria negativă. Fără victorie de 4 runde și eliminați din Cupă, giuleștenii au și o revanșă de luat. În august, autogolurile lui Oaidă și Borja Valle au adus o victorie surprinzătore a ploieștenilor pe Superbet Arena – Giulești. Rapidiștii nu au amintiri frumoase nici de la precedentele două vizite pe stadionul Ilie Oană, unde au pierdut fără să marcheze, indiferent de competiție. 2.40 este cota pentru o victorie a trupei lui Bergodi, în timp ce Petrolul a primit 3.10.

UTA – Farul este primul meci al zilei de sâmbătă. Apoi, acțiunea se mută la Craiova, unde oltenii o întâlnesc pe Poli Iași. Seara este rezervată duelului dintre liderul FCSB și una dintre revelațiile acestui sezon, Hermannstadt. Roș-albaștrii au câștigat doar de două ori în ultimele două etape, însă au în continuare 5 puncte peste principala urmăritoare, CFR Cluj și au șanse mari să încheie anul pe prima poziție. De cealaltă parte, sibienii vin după o victorie importantă obținută în fața Universității Craiova, rezultat care i-a urcat pe locul 6. În tur, meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2, respectând tradiția partidelor spectaculoase între cele două echipe. De altfel, doar în două din ultimele 11 dueluri directe s-au marcat mai puțin de 3 goluri. 2.20 este cota Superbet pentru pariul Peste 2.5 Goluri.

Toate meciurile din SuperLigă beneficiază de promoția Superavantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este automat câștigător, indiferent de rezultatul final. Află aici tot ce trebuie să știi despre Superavantaj!

Duminica le aparține echipelor din Cluj

Duminică, de la ora 15:00, foști colegi în „Generația de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău și Dorinel Munteanu sunt adversari în U Cluj – Oțelul. „Șepcile roșii” au trei victorii consecutive în SuperLigă și au urcat până pe locul 5, dar nu vor avea un meci ușor. Oțelul este neînvinsă în deplasare, în timp ce ardelenii au luat, în total, doar 9 puncte în cele 9 partide disputate pe propriul teren. Cealaltă echipă din Cluj are și ea o misiune dificilă. De la ora 21:00, CFR-ul lui Mandorlini joacă la Sf. Gheorghe și speră să obțină a treia victorie consecutivă în duelurile cu Sepsi. 2-1 și 3-0 sunt precedentele rezultate cu care s-a impus actuala ocupantă a poziției secunde în SuperLigă, iar cota pentru un nou succes al vișiniilor este 2.20, față de 3.60, cât au primit gazdele. 

Etapa se încheie cu un duel al suferinței. Luni, de la ora 20:00, FC Botoșani, „lanterna roșie” a campionatului, fără nicio victorie în primele 19 etape, primește vizita lui Dinamo, penultima clasată în SuperLigă. În tur, alb-roșiii au câștigat cu 1-0, printr-un gol marcat în prelungiri, acel succes fiind primul din cele doar două obținute de echipa din Ștefan cel Mare. Dacă Botoșaniul are cea mai slabă apărare, cu 37 de goluri primite, dinamoviștii sunt ultimii în topul ofensivei, reușind doar 10 goluri până acum. 1.85 este cota Superbet pentru un meci în care ambele echipe să marcheze.

Etapa a 20-a din SuperLigă se joacă și în Super SocialIntră și tu în cea mai mare comunitate de super pariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!

Fă-ți un cadou supervaloros cu numai 50 lei: tricoul original al echipei favorite!

Bucuria Crăciunului trăită 25 de zile la rând! Pe site-ul și aplicația Superbet!

Premii pe măsura jocului tău în Superbet Club!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează