GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Prinde superspecialele pe ziua de meciuri! Supercote și superofertă pe Belarus!

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 martie 2020 15:12

3 zile pline cu fotbal din Belarus, cel mai urmărit și pariat campionat al momentului, singurul aflat în desfășurare în Europa și cel mai valoros dintre toate cele care se mai dispută în aceste zile în lume! Superbet oferă cele mai bune cote, cea mai bogată ofertă, streaming, opțiunea Cash Out și plusează acum inclusiv cu ofertă de pariuri antepost pe ziua de competiție! Ele se pun în fiecare zi, înainte de ora startului primului meci programat în prima ligă din Belarus în ziua respectivă. Deschide cont la Superbet.ro și obține Bonusul de Bun Venit de până la 500 lei!

Prima etapă din Belarus a fost una imprevizibilă, s-a întins pe 4 zile (câte două meciuri pe zi) și a produs 4 surprize (dintre care două bombe, înfrângerea lui BATE la Energetik și remiza de pe terenul campioanei Brest). Celelalte două rezultate neașteptate au fost înfrângerile suferite acasă de Dinamo Minsk și Shaktior Soligorsk. 

5 PENALTY-URI ÎNTR-UN SINGUR MECI!

Superspectacol în Slutsk - Slavia Mozyr meci în care s-a prins nu doar GG-ul ci și 4+ și un pariu pe care mereu cota e SuperBună: IGG & IIGG (ambele echipe marchează în fiecare repriză). În plus, în meci s-au dictat 5 penalty-uri, dintre care două au fost ratate de echipa învingătoare. Pentru ca povestea meciului să fie una totală, mai merită menționat că Slavia a deschis scorul, dar Slutsk a întors-o și-a bătut-o cu 3-1 în acest thriller. Instalează gratuit cea mai utilizată aplicație de pariuri sportive din România, vezi meciurile din Belarus și pariază în orice moment!

În prima etapă s-au acordat 6 penalty-uri, toate în ultima dintre cele 4 zile cu meciuri. În etapa a doua, toate cele 3 echipe care au primit penalty-uri joacă sâmbătă! Cota pentru cel puțin un penalty acordat în meciurile de azi este Superbună: 2.45! Vezi cele mai bune cote și cea mai variată ofertă pe campionatul din Belarus!

51 DE GALBENE DICTATE ÎN CELE 8 MECIURI!

3 dintre aceste avertismente au generat eliminări pentru cumul de cartonașe galbene. Cele mai dure și mai avertizate echipe sunt Vitebsk cu 6 galbene primite și Smolevichi care a încasat 5 în remiza eroică de pe terenul campioanei en titre Brest. La polul opus, echipele cele mai fair-play sunt BATE Borisov cu două galbene si Belshina cu un singur galben. Pe zile, s-au acordat 11, 13, 15, 12 cartonașe galbene!  Dacă se menține trendul și în etapa a doua, atunci vă dublați banii! Cota 2 la Superbet.ro pentru Peste 10.5 galbene în ziua de meciuri din Belarus! Vezi aici SuperOferta de Speciale unice în România pe campionatul din Belarus!

SUPERSPECIALE PE DUEL GAZDE-OASPEȚI ȘI TOTAL GOLURI!

Golaveraj 10 – 8 în meciul Gazde-Oaspeți după prima etapă (pe zile, 3-2, 1-2, 2-0 și 4-4). La cum arată programul, cu 4 meciuri sâmbătă și cu trei forțe care joacă în deplasare, BATE, Dinamo Minsk și Shaktior Soligorsk, pare că trebuie superpariat pe 2 (azi are cota 3.55, dar azi favorit e 1 fiindcă avem gazde două dintre performele din prima etapă, Zhodino și Ruh Brest, echipe care au produs două bombe prin succesele lor).

Pentru un pariu cât mai studiat pentru Total Goluri pe ziua de meciuri, vedem că s-au marcat cinci goluri în prima zi cu meciuri din actualul sezon, trei în a doua, două în a treia și opt în a patra zi în prima etapă. A doua etapă se joacă în trei zile, cu patru meciuri programate mâine. Azi, pariul curajos ar fi pe cota 2.40 (Sub 4.5 goluri adunat, în cele două meciuri: de la 17:00 Tor.Zhodino - Belshina B. și de la 19:00 19:00 Ruh Brest - Energetik BGU). Împreună, cele 4 au înscris 6 goluri în prima etapă în cele 4 meciuri jucate. Azi, cu siguranță, în linie cu specificul acestui campionat, vor vrea în primul rând să nu piardă și vor pune accent pe defensivă.

SPECIALE CU SUPERADRENALINĂ PE GOLURI ÎN PRIMELE / ULTIMELE MINUTE!

Un singur gol parcat în primele 10 minute în toate cele 8 meciuri din prima etapă. El a venit abia în a 4-a zi cu jocuri în runda inaugurală. Dar n-a adus și victoria fiindcă oaspeții au întors meciul și s-au impus cu 3-1 în Belshina – FC Minsk! Acesta a fost și singurul gol marcat în primele 15 minute și chiar în primele 20 de minute în toate meciurile din prima etapă. Din acest motiv cota pentru primul gol dat devreme în meci e 2.75 dacă e marcat în primele 10 minute în meciurile de azi).

Un amănunt superinteresant e acela că azi se întâlnesc echipele care au marcat goluri singulare la categoria lor de pariuri speciale. Vorbeam de Belshina care a dat singurul gol în primele 10 minute. Ea joacă în etapa a doua la Zhodino, echipa care a înscris prin  brazilianul Ramos singurul gol marcat în minutele de prelungire ale meciului în toată prima etapă! Cota pentru acest pariu special e azi 3.55! 

STRANIERI DIN 26 DE ȚĂRI JOACĂ ÎN PRIMA LIGĂ DIN BELARUS!

Probabil ți-a atras atenția menționarea prezenței unui brazilian în acest campionat. Am numărat stranierii și am fost surprinși să descoperim că America de Sud, Africa, Asia și bineînțeles Europa sunt reprezentate în acest campionat din Est, dintr-o țară condusă cu mână de fier de primul și singurul ei președinte, în funcție din 1994, Aleksander Lukashenko! Internaționali din Rusia, Ucraina, Moldova, Georgia, Kazahstan, Albania, Camerun, Coasta de Fildeș, Serbia, Slovacia, Austria, Bosnia, Liberia, Uzbekistan, Islanda, Muntenegru, Croația, Coreea de Sud, Senegal, Nigeria, Kazahstan, Burkina Faso și Ghana. Dar și din Brazilia, Belgia și Franța. Fostul golgheter al campionatului României din ediția 2015-2016 Azdren Lullaku a fost rezervă neutilizată în meciul Shakhtior Soligorsk - Zhodino 0-1.

Etapa a doua din Belarus începe azi la 17:00, mâine la 12:00 (cu meciuri live până la 20:00) și duminică la 14:00 (cu meciuri până la 20:00).  Bucură-te de streaming, Cash Out, SuperOferta de Speciale la Superbet! Pariază informat și reponsabil!

#ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Autor: Alex Molico, Superbet

Playtech: Doliu imens pentru Serghei Mizil: Este cea mai tristă zi din viaţa mea


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează