GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Prinzi superbilete pe meciurile campioanei României și tricoloriilor din Europa League?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 februarie 2020 16:32

Șaisprezecimile din Europa League au un afiș pe care se află 10 echipe ce au trofeul în palmares: Sevilla, Inter, Tottenham, Porto, Ajax, Frankfurt, Leverkusen, Valencia, Shakhtar, Manchester United. Lor li se alătură și nume precum Arsenal, Roma, Benfica, Sporting, Celtic. Campioana României CFR Cluj s-a calificat în această fază în care vom dori să prindem Superpariuri și pe meciurile în care vor juca stranierii Ianis Hagi, Keșeru, Moți & Dragoș Grigore și Răzvan Marin. Ești gata pentru o Superseară în Europa? Deschide cont la Superbet, alimentează-ți contul și obține Bonusul de Bun Venit de până la 500 Lei!

16 MECIURI JOI! ÎNCERCI UN SUPERBILET CU TOATE?!

 

Aproape sigur, zeci de mii de pariori vor căuta să pună și bilete combo pe care să aibă toate cele 16 meciuri. PsFX (egal la pauză sau la final), șansa dublă (12; X2; 12), G1+ (gazdele înscriu minim un gol) și poate GG (ambele marchează) tentează jucătorii. Turul șaisprezecimilor în Europa League umple seara de joi. Ești și tu tentat să încerci asemenea bilete, sau preferi să joci meciuri mai puține și să crești miza pe bilete? La Superbet ai cea mai bogată ofertă pe meciurile din cupele europene!

IATĂ PROGRAMUL MECIURILOR DIN EUROPA LEAGUE!

De la ora 19:55 se joacă meciurile CFR Cluj-Sevilla, Brugge - Man. Utd, Frankfurt - Salzburg, Copenhaga-Celtic, Getafe-Ajax, Ludogorets-Inter, Shaktior-Benfica, Sporting-Basaksehir.

La ora 22:00 încep partidele APOEL-Basel, Roma-Gent, Alkmaar-Linz, Leverkusen-Porto, Olympiakos-Arsenal, Rangers-Braga, Wolfsburg-Malmo, Wolves-Espanyol. Instalează gratuit aplicația Superbet! Avancronici, Statistici live, Streaming și Cash Out!

CAMPIOANA ROMÂNIEI ARE SUPERADVERSAR!

Campioana CFR joacă împotriva Sevillei, echipa care e „Real Madridul” din Europa League – cea mai titrată echipă din competiție, cu 5 trofee. Ultimul câștigat în 2016, într-o finală contra actualei Campioane a Europei, Liverpool. Dan Petrescu a mai învins-o pe Sevilla în 2009, cu Unirea Urziceni. Probabil, SuperDan crede într-o rezultat mare și acum. Dacă va reuși să elimine un nume precum Sevilla, ar avea cu adevărat un sezon de vis (după ce în grupe a eliminat-o pe Lazio). Însă remizele albe din ultimele două meciuri ale ceferiștilor ardeleni dau emoții fanilor. Probabil, meciul va fi unul închis, în care CFR va dori în primul rând să nu primească gol și să câștige chiar și la limită, de preferabil dintr-un gol marcat din fază fixă sau în urma unei sclipiri individuale. Dar cine să fie decisiv? Vezi în ziua meciului pariurile speciale pe marcator, marcator & victorie echipă pentru care joacă, precum și alte pariuri care-ți cresc emoția din timpul meciului CFR-Sevilla. Pe parte statistică, CFR a jucat o singură dată împotriva echipelor din Spania și a reușit să se califice mai departe. Se întâmpla în 2005 când CFR a eliminat-o pe Athletic Bilbao, după 1-0 în Gruia, 0-1 pe San Mames [5-3 la penalty-uri].

În 3 deplasări în România, Sevilla a câștigat de două ori cu același scor, 2-0 și a pierdut o dată, cu 0-1. Dar de fiecare dată s-a calificat mai departe. Reușește campioana României să întrerupă această serie a andaluzilor? Răspunde cu pariuri pe meciul CFR Cluj-Sevilla care să fie verzi la Superbet!

STRANIERII AU MECIURI TARI!

Ianis Hagi (Glasgow Rangers) primește vizita portughezilor de la Braga. Rangers dă golgheterul competiției, pe Morelos (6 goluri). După ce în faza grupelor a jucat pentru Genk în Liga Campionilor, fără să aibă reușite notabile, Ianis are șansa primului său gol într-o fază superioară a cupelor europene. Până acum, Ianis a mai înscris doar în tururile preliminare, o reușită din penalty pe terenul anonimilor de la Racing Luxemburg, în iulie 2018. Tricoul albastru se pare că-l prinde pe Ianis. Poate că-i amintește de Viitorul. Îi dă în joc tupeul pozitiv pe care nu l-a avut la Fiorentina și Genk. Dacă va reuși să se remarce și contra Bragăi, Ianis ar putea deveni un om de bază pentru Gerrard. Numele și talentul îl recomandă. Și cifrele încep să fie tot mai în favoarea lui la Rangers. Crezi în el și pariezi pe scoțieni în acest meci? 

Keșeru, Moți și Dragoș Grigore (Ludogorets) au început anul oficial cu un 6-0 contra lui Botev Vratsa. Dar acum, vor fi gazde pentru Inter, locul 3 în Serie A, echipă care trage la titlu în Italia! Pe lista UEFA a nerazzurrilor au apărut în pauza de iarnă Christian Eriksen (venit de la Tottenham), Victor Moses (venit de la Chelsea), Ashley Young (venit de la Man. United). Inter vine întărit și Supermotivat.  Keșeru e unul dintre golgheterii acestui sezon din Europa League, cu 4 goluri marcate. Să vedem cum se va descurca în fața unei defensive formată din Godin, De Vrij și Skriniar. Pentru a spera la calificare, echipa românilor e obligată să nu piardă acasă în fața Interului. La Superbet, găsești pariul 1X la cea mai bună cotă de pe piață! 

Răzvan Marin (Ajax) merge în Spania pe terenul lui Getafe, revelația sezonului în La Liga. Cele mai recente două deplasări ale Lăncierilor pe terenul echipelor din La Liga s-au încheiat cu victorii.  Ajax a învins Valencia pe Mestalla și Realul pe Bernabeu. Dar Getafe a câștigat singurul meci jucat acasă împotriva unei echipe olandeze, 1-0 cu Twente, acum 12 ani, pe când competiția se mai numea Cupa UEFA. Revenind la românul nostru, Marin a fost rezervă neutilizată în ultimele 4 meciuri. El n-a prins minute la Ajax nici în grupele Ligii Campionilor. Dacă va fi introdus în teren pe parcursul meciului, e obligat să se remarce. Crezi că poate reuși un assist? Verifică joi oferta de pariuri speciale pentru Getafe-Ajax și vezi cota pentru acest pariu: Răzvan Marin dă pasă de gol!

18 ȚĂRI REPREZENTATE ÎN PRIMĂVARA EUROPEANĂ!

Dacă în Ligă, toate duelurile din Optimi sunt între echipe ce reprezintă cele mai puternice 5 campionate din clasamentul UEFA, în Liga Europa, numai duelul Wolves (Premier League) - Espanyol (La Liga) opune formații din SuperCampionatele Europei.  Dintre țările care se mândresc cu echipă/echipe calificate în faza eliminatorie, Spania și Anglia domină ierarhia cu câte 7 echipe calificate: Real, Barca, Atletic, Valencia în Ligă, plus Sevilla, Getafe și Espanyol în Europa League – Spania (La Liga), respectiv Liverpool, City, Tottenham, Chelsea în Ligă, plus Arsenal, Man. United și Wolves în Europa League (reprezentantele Premier League). Urmează Germania (Bundesliga) cu 6 calificate (Bayern, Dortmund și Leipzig în Ligă, Frankfurt, Wolfsburg și Leverkusen în Europa League.

Cel mai slab cotat campionat în clasamentul UEFA care are reprezentantă în fazele eliminatorii este campionatul României, locul 29 în ierarhia primelor divizii europene. Chiar dacă prezența lui APOEL Nicosia (Cipru) pare una exotică, prima ligă din Cipru e pe locul 15 în clasamentul coeficienților UEFA!

FINALA SE JOACĂ LA GDANSK

Finala se joacă în Polonia pe stadionul din Gdansk. Va fi a doua finală găzduită de Polonia în ultimii 5 ani și a 4-a finală găzduită de o țară din Est, în ultimii 10 ani, după România în 2012, Polonia 2015 și Azerbaijan în 2019. Arena ce va găzdui finala a fost construită pentru Euro 2012 organizat de Polonia și Ucraina. Totuși, recordul de asistență e deținut de un concert al lui Justin Timberlake.

CÂȘTIGĂTOAREA ARE LOC ASIGURAT ÎN GRUPELE LIGII CAMPIONILOR!

La fel ca în ultimele 4 sezoane, echipa care va câștiga Europa League va avea asigurat locul în grupele Ligii Campionilor, în eventualitatea în care nu își câștigă acest prețios și bine recompensat financiar loc în meciurile din propriul campionat. Până acum, doar Sevilla și  Manchester United au beneficiat de această regulă. În ultimele două sezoane câștigătoarea din Europa League își câștigase locul în grupele Ligii în urma clasării în campionatul intern pe loc de UCL. Atunci, locul în grupe a mers de fiecare dată la locul 3 din Ligue 1 (Lyon în ambele ocazii), Franța fiind campionatul clasat pe locul 5 în ierarhia primelor divizii europene. Pariază informat și responsabil la Superbet, doar dacă ai peste 18 ani!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează