PUBLICITATE  ·  ADVERTORIAL

Prinzi viteză în LIVE, cu Pariurile la Minut! Golurile, cornerele și cartonașele fac toți banii

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iunie 2020 22:05 / Actualizat joi, 18 iunie 2020 22:05

La Casa Pariurilor e festival de fotbal, cu festival de câștiguri! Odată cu reluarea celor mai tari campionate, pe casapariurilor.ro te-am pregătit de noile „pariuri în viteză”, ca să nu mai aștepți banii 90 de minute. Acum poți să pariezi pe ceea ce se întâmplă în meciul tău favorit din minut în minut. 

E simplu. La Casa Pariurilor ai acum cel mai dinamic LIVE din România! Fiecare minut din meci reprezintă o multitudine de pariuri pe goluri, cornere, offside-uri, faulturi, penalty-uri sau cartonașe. Indiferent de meciul la care te uiți, Pariurile la Minut îți cresc pulsul pe secundă. Nu mai exista momente moarte in meci! Toate minutele sunt acum palpitante și îți pot aduce profit, indiferent pe ce alegi să pariezi.

Ia bonusul la înregistrare și joacă în fiecare minut pe totalul golurilor, totalul cornerelor, totalul cartonașelor, totalul offside-urilor și totalul penalty-urilor! Poți miza pe ce se va întâmpla în fiecare minut sau la fiecare cinci minute, după cum “citești” tu jocul și cum preferi să pariezi.

BAGĂ-TE PE LIVE!

Pariurile la Minut sunt disponibile pentru toate competițiile importante din fotbal, precum La Liga, Premier League, Bundesliga, Serie A, Ligue 1, dar și UEFA Champions League și UEFA Europa League. Nu lipsesc din ofertă cotele pentru campionatele din Belarus, Rusia sau Australia, pentru ca tu să poți paria în viteză la orice oră, de oriunde ai fi! Pariurile la Minut pot fi găsite oricând în oferta LIVE de pe casapariurilor.ro și pot fi combinate pe bilete cu orice alt meci.

Te-ai convins că e rost de făcut bani în live? Fii gata pentru cele mai tari pariuri și cele mai grase cote, pe site sau în aplicație, ca să ai viteză la câștig! #CasaFieBineCâți români au murit în primele 6 luni din 2020, comparativ cu prima jumătate din 2019. Date oficiale
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:30 BARAJ L1
Mioveni - Chindia
Look Plus, Telekom și Digi
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 UCL
Atalanta - PSG
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1