GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pro Activ si Chindia Targoviste, o echipa de succes

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iulie 2021 16:55 / Actualizat joi, 15 iulie 2021 16:55

Este o onoare si o placere sa anuntam parteneriatul intre compania Pro Activ si A.F.C Chindia Targoviste, în anul în care Pro Activ sărbătorește două decenii de la înființarea sa.

Sugestiv, culorile companiei, albastru și portocaliu, au fost alese plecand de la cele doua mari iubiri pe plan sportiv, ale fondatorului Pro Activ: Universitatea Craiova si Nationala de Fotbal a Olandei.

Craiova anilor 80 și Olanda 88 au fost doua echipe iubite pentru că au creat și au visat. Pentru sute de mii de oameni și pentru fotbal aceste două generații au lăsat pentru totdeauna ceva solid în urma lor. Suntem nu doar distribuitori de materiale de construcții. Am construit si vom construi ceva durabil.

Am decis sa sustinem cel mai reprezentativ club de fotbal din regiune, raportandu-ne la istoria clubului, la rezultatele campionatului anterior, dar si la prezenta noastra in viata sociala a comunitatii.

Avem incredere maxima in valoarea jucatorilor, a staff-ului tenic și managerial și avem convingerea ca impreuna putem consolida o echipa care sa se diferentieze in sens pozitiv față de celelalte echipe din Liga 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
patruvilica5_db
patruvilica5_db  •  20 Iulie 2021, 10:29

Nu-i nici fals și nici fictiv anunțul din România : Marea firmă Pro Activ finanțează pe Chindia ! Nu te pui cu ,,târgoveții" care au același ,,of"... de a-și conduce băieții în elita din play-off ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează