GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Probleme în montajul automatizărilor de porți batante pe care nu le vei întâmpina dacă apelezi la profesioniști!

Articol de GSP - Publicat joi, 27 aprilie 2023 19:15 / Actualizat joi, 27 aprilie 2023 19:16

Este absurd și inutil să ieși din mașină pentru a deschide și apoi pentru a închide poarta de fiecare dată când pleci de acasă sau când te întorci de la serviciu, cumpărături sau de la diferite activități sociale. 

Dacă optezi pentru serviciul de montaj automatizari porti batante, nu va mai trebui să faci acest efort, astfel încât vei câștiga timp, iar viața ta va deveni mai confortabilă. Vei avea un control deplin asupra sistemului de intrare, indiferent de numărul de persoane care folosesc poarta în fiecare zi. 

Pentru ca totul să se desfășoare fără probleme, este însă esențial să apelezi la specialiști atât atunci când cumperi produsele necesare, cât și pentru serviciul de montaj automatizări porți batante. Doar ei cunosc toate detaliile de care trebuie ținut cont și, datorită acestui fapt, asigură o funcționare de calitate pe termen lung.

Probleme pe care le vei evita dacă apelezi la profesioniști 

Proprietarii care au crezut că pot face singuri alegerile corecte sau care au apelat la ajutorul unor prieteni la fel de nepregătiți în domeniu ajung să se confrunte peste puțin timp cu o serie de probleme. 

Unii dintre ei constată că au investit prea mult într-un sistem destinat utilizării intensive, în timp ce de fapt poarta lor nu e deschisă de mai mult de 4-5 ori pe zi. Alții, dimpotrivă, fac economii atunci când nu este cazul și constată că modelul achiziționat nu face față traficului intens existent la firma pe care o conduc. 

Un serviciu de montaj automatizări porți batante necorespunzător poate produce probleme atunci când se dorește reglarea forței și a timpului de închidere și deschidere sau a unghiului la care se produce deschiderea. De asemenea, o instalare realizată de oricine altcineva decât de profesioniști poate avea ca efect defectarea periodică și, în final, necesitatea înlocuirii, deci a efectuării unei noi investiții. 

Probleme în montajul automatizărilor de porți batante pe care nu le vei întâmpina dacă apelezi la profesioniști!

Produsele potrivite pentru montajul automatizărilor de porți batante 

În magazinul online Shop-Security.ro găsești mai multe variante de kituri pentru automatizarea porților batante și este important să faci alegerea potrivită, în funcție de dimensiunile porții, precum și de frecvența cu care aceasta urmează să fie folosită. Într-adevăr, este nevoie de produse diferite dacă, pe de o parte, e vorba de o locuință normală, de unde vin și pleacă doar proprietarii și oaspeții acestora, sau echipamentul e necesar pentru un spațiu comercial ori industrial, pe unde se perindă în fiecare zi zeci sau sute de oameni. 

Un model recomandat este kitul Motorline Lince300, conceput pentru uz rezidențial, cu dimensiunea de 2,5 metri pe foaie și greutatea de 250 de kilograme pe foaie. Permite deschiderea atât spre interior, cât și spre exterior, asigură performanță și fiabilitate ridicată, iar motoarele sunt potrivite pentru stâlpi groși, datorită brațelor extensibile cu melc. Există o multitudine de funcții configurabile din panoul central: reglare, forță de deschidere și închidere, blocare temporizată, închidere temporizată, scăderea treptată a vitezei la capetele de cursă sau deschiderea parțială pentru acces pietonal. 

Un alt model apreciat de utilizatori, care nu creează probleme în urma unui montaj automatizări de porți batante efectuat de profesioniști, este Obbi-Ditec DOITOBLS. Permite deschiderea porților folosite frecvent, cu dimensiuni mari, de 3 metri pe foaie la 150 de kilograme pe foaie, maximum 250 de kilograme pe foaie la 1,5 metri pe foaie. Construcția în carcasă metalică este rezistentă la șocuri și intemperii. 

Apelează doar la specialiști în domeniu și astfel vei folosi la maximum toate avantajele oferite de tehnologia actuală!

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează