GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Productivitatea, ghid pentru începători super aglomerați

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 februarie 2024 15:58 / Actualizat vineri, 09 februarie 2024 15:58

Ne confruntăm adesea cu multe sarcini și responsabilități, astfel poate fi dificil să ne păstrăm atenția pe ceea ce este important, să rămânem eficienți și să ne menținem starea de bine.

1. Crează un program realizabil și respectuos față de tine

Imaginează-ți că vrei să mergi într-o excursie la munte. Ce vei face? Probabil că vei face un plan, vei stabili o destinație, vei rezerva cazare și vei cumpăra echipamentul necesar. Același lucru este valabil și pentru productivitate la locul de muncă. Pentru a fi mai eficient, trebuie să ai un plan. Acest plan ar trebui să includă toate sarcinile pe care trebuie să le îndeplinești, precum și termenele limită pentru fiecare sarcină.

Cel mai important este ca planul să fie realizabil. Nu încerca să faci prea multe lucruri în același timp, în schimb, concentrează-te pe câteva sarcini importante la momentul dat.

2. Atenția ta este influențată și de ceea ce permiți să se întâmple în jurul tău

În timp ce călătorești la munte, există multe lucruri care te pot distrage de la drumul tău. Poți fi atras de peisaje, de alte mașini sau de alte persoane. La fel, atunci când încerci să fii productiv, există multe lucruri care pot avea un efect nedorit asupra ta. Poți fi atras de telefon, de televizor sau de alte persoane. Pentru a rămâne concentrat, este important să elimini distragerile. Poți face acest lucru prin:

●      Limitarea notificărilor de pe telefon sau ale unui smartwatch la oferta;

●      Găsirea unui loc liniștit și ordonat în care să lucrezi;

●      Folosirea de aplicații care te ajută să rămâi concentrat.

Pentru a rămâne conectat cu munca ta, nu ai nevoie de un dispozitiv special însă telefonul tău poate să te ajute. Un telefon Samsung in rate sau iPhone in rate te poate ajuta prin aplicațiile de organizare și management al timpului pe care le poți găsi și gratuit.

3. Fii propriul tău fan și premiază-ți munca depusă

Când ajungi în sfârșit la destinația ta, te simți foarte bine pentru că ai realizat ceva greu și merită să sărbătorești. La fel, atunci când ești productiv, este important să te premiezi pentru munca ta. Acest lucru te va ajuta să rămâi motivat și să continui să faci lucruri grozave.

Viața este ca o excursie la munte. Există multe obstacole de depășit, dar dacă ești pregătit și motivat, poți ajunge la destinația ta. Productivitatea este un instrument care te poate ajuta să depășești obstacolele și să ajungi la obiectivele tale. Prin urmare, este important să înveți cum să fii mai productiv pentru că se poate și cu pași mici.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează