GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Profită de prețul promoțional și obține fișa medicală pentru permis acum!

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iulie 2021 14:32 / Actualizat vineri, 09 iulie 2021 14:32

Pe lângă testarea cunoștințelor practice și teoretice acumulate în urma orelor de șofat, mai ai de trecut un examen înainte de a intra în posesia carnetului de conducere. Potrivit legislației în vigoare, examinarea medicală în vederea obținerii permisului de conducere și întocmirii certificatului medical se efectuează în scopul depistării afecțiunilor care ar contraindica aptitudinea de a conduce autovehicule. 

Conducătorul auto trebuie să facă acest control medical ori de câte ori se efectuează reînnoirea permisului auto. Iată tot ceea ce este nevoie să știi despre cum să obții fisa medicala permis în 3 pași simpli!

Fă-ți o programare

Pentru a economisi timp și pentru a nu face drumuri obositoare, este indicat să îți faci din timp o programare pentru analizele medicale necesare. Intră pe site-ul fisamedicala.info, accesează meniul și selectează ”Fișe și analize medicale”. În partea de jos a paginii proaspăt deschise vei putea identifica ușor rubrica ”Solicită o programare”. 

Completează câmpurile libere cu datele solicitate (nume, mail, număr de telefon) și selectează data la care ai putea veni la sediul clinicii. În cazul în care preferi o programare telefonică, poți apela unul din numerele de telefon 0722.435.435 sau 0314.053.950. Programul clinicii pentru a efectua fișa medicală pentru permis este următorul: luni, marți și joi între 14.15 și 18.30, iar miercuri și vineri între 09.00 și 12.30.

Actele necesare

După ce ți-ai făcut programarea, va fi necesar să te prezinți la sediul clinicii Standard Med. Însă, înainte să pleci de acasă, asigură-te că ai la tine toate actele necesare. Acestea sunt: buletinul sau cartea de identitate, fișa de școlarizare, adeverința de la medicul de familie (dacă pacientul are boli cronice), scrisoare medicală de la medicul diabetolog (în cazul pacienților cu diabet de tip I) și ochelari de vedere (dacă este cazul). 

Costul pentru a obține fișa medicală pentru permis este de numai 130 de lei. Raportul calitate-preț este unul avantajos, iar condițiile de maximă seriozitate și profesionalism din partea angajaților fac Centrul Medical Standard Med o unitate medicală de top!

Ce investigații se vor efectua?

După ce te-ai asigurat că ai la tine toate actele necesare, vine momentul în care trebuie să mergi la clinică. Adresa la care este indicat să ajungi cu 15 minute înainte de ora programării este bulevardul Carol I, nr. 45, la parter, apartamentul 5, în sectorul 2 din București. Clădirea se află la doar câteva minute de piața Universității, de Teatrul Național și de hotelul Intercontinental. 

Investigațiile medicale se efectuează în aceeași zi și vizează următoarele arii: medicină internă, ORL, oftalmologie, ortopedie/chirurgie, neurologie și psihiatrie. Fișa medicală necesară pentru permisul auto se eliberează pe loc. Mai mult, la Centrul Medical Standard Med, dacă fișa de preschimbare auto categoriile A și B nu este gata în maximum o oră de la completarea formularelor, vei primi înapoi 50% din prețul plătit. 

Prin urmare, dacă te afli în situația în care urmezi cursurile unei școli de șoferi, dacă ai carnetul suspendat sau anulat pentru diverse abateri, alege să obții fisa medicala permis la Centrul Medical Standard Med. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează