GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Programări rapide la salon cu Stailer

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 aprilie 2021 16:02 / Actualizat miercuri, 21 aprilie 2021 16:02

Fiecare zi este plină de probleme, sarcini de rezolvat și ore întregi de muncă. Timpul pentru problemele personale este din ce în ce mai scurt, la fel și cel pentru relaxare. Totuși, indiferent de domeniul în care activează, cu siguranță fiecare persoană își dorește să arate bine și să aibă o coafură aranjată, barba îndreptată și alte aspecte de acest gen.

Programările la salon sunt destul de greu de realizat și necesită mult timp de care nu mulți dispun. Din acest motiv, pentru a ușura acest proces, a apărut Stailer. Este o platformă disponibilă oricui, ce permite programarea la salon online, la orice salon înscris din oraș. Aceasta este activă momentan pentru saloanele din Cluj, Iași, Timișoara, București și Oradea. 

Mai multe servicii disponibile

După o zi obositoare la muncă, fiecare persoană merită un moment de relaxare. Unele locuri de muncă sunt foarte solicitante. Un exemplu de acest gen ar fi sportivii. Aceștia fac exerciții în fiecare zi și își solicită corpul. După un astfel de antrenament, orice schimbare poate fi benefică. O vizită la salon poate schimba complet starea. Programarea cu Stailer.ro poate aduce persoanele interesate pe scaunul stilistului chiar astăzi. 

Prin simpla accesare a site-ului, încă de la prima pagină, pot fi selectate variantele de care vrea utilizatorul să beneficieze. Aici trebuie completate informații precum servicii, gen, oraș, dată și zi. După selecție vor apărea saloanele care au disponibilitate în zilele respective și implicit stilistul sau cosmeticianul. Alături de acestea sunt vizibile poze de înainte și după a serviciilor oferite, lista de prețuri și alte informații relevante.

Pentru cei interesați de un masaj de relaxare in Bucuresti după o zi obositoare de antrenamente, pot avea un loc rezervat pe patul unui maseur chiar în ziua respectivă. După muncă o vizită la acesta poate relaxa mușchii și îi pregătește de o nouă zi activă. O refacere de acest gen poate fi benefică în orice situație.

Acces pentru orice persoană

Oricine poate beneficia de serviciile Stailer. Indiferent dacă este locuitor al unui oraș menționat sau este doar în trecere, în cinci minute poate obține o programare. Platforma este gratuită pentru toată lumea, chiar și pentru cei care vor să își creeze un cont. Acest cont vine la pachet cu anumite avantaje. 

Poate fi setat un reminder care să sune atunci când este programat, pentru ca persoana în cauză să nu rateze programarea. Orice anulare se poate face online, fără explicații extra de dat. Nu se știe niciodată ce intervine și nu mai poți ajunge. Stilistul este anunțat în timp util și poți oricând să te reprogramezi într-o zi mai liberă. 

Contul permite vizualizarea tuturor programărilor la care ai fost deja, astfel încât să poți merge din nou la stilistul respectiv. Orice serviciu din aria hair & beauty este mult mai accesibil acum cu ajutorul Stailer. Harta inclusă ajută utilizatorii să ajungă la locul potrivit în orice moment, deoarece apare exact locația reală în care este situat salonul. 

Zilele obositoare și pline de stres pot fi schimbate cu ajutorul unei vizite la salon pentru orice serviciu. Cu siguranță va fi ca un boost de energie, în special atunci când optezi pentru un masaj de relaxare.

Pentru a beneficia de serviciile Stailer accesează site-ul și pentru alte informații trimite un e-mail la adresa support@stailer.ro

Playtech: BOMBĂ! Mihai Bobonete, BĂTUT într-un taxi din București! Halucinant ce s-a întâmplat


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează