GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

PSG 1.45, Benfica 1.50 și Ajax 1.90 – cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet!

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 august 2021 12:57 / Actualizat sambata, 07 august 2021 13:01

Pas cu pas revin cele mai tari competiții din Europa și vă pregătim meciuri pe cinste. Iată care sunt cele mai mari cote din lume de astăzi la Mozzart Bet.

Troyes – PSG (ora 22:00) cota 1.45

Debut de foc pentru nou promovata Troyes în Ligue 1 contra vicecampioanei PSG. Parisul este butoiul cu pulbere al Europei în acest moment datorita tuturor speculațiilor care-l dau pe Lionel Messi drept noul jucător al PSG-ului, iar o victorie în debutul sezonului ar aprinde și mai tare atmosfera în rândul fanilor PSG. 

După ce sezonul trecut vedetele Parisului au clacat și în campionat și în Champions League, anul acest vor lupta din nou pentru cele două trofee importante, cu dorință și mai mare de succes.

Moreirense – Benfica (ora 20:00) cota 1.50

După două sezoane consecutive fără titlu în Portugalia, Benfica începe astăzi de la 20:00 în deplasare la Moreirense cursa pentru titlu. Nu doar pe plan intern nu au avut parte de succese în ultimele două sezoane, ci și pe plan european, unde în Champions League nu au mai depășit faza grupelor din sezonul 2016/2017. 

Din punct de vedere valoric, Benfica este clubul numărul 1 din Portugalia cu o valoare a lotului de 324 milioane de eur mult peste campioana Sporting care este cotată la 230. Rămâne de văzut ce vor avea de oferit “Vulturii”în noua stagiune.

Ajax – PSV (ora 21:00) cota 1.90

Lăncierii au câștigat eventul sezonul trecut, iar astăzi joacă finala Supercupei Olandei contra locului secund din stagiunea precedentă, PSV. 

O eventuală victorie le-ar aduce celor de la Ajax cea de-a zecea Supercupă, iar statutul de favorită pe care-l are în partida de diseară îi obliga la un nou succes.

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează