GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

PSG - Manchester City: Își va lua revanșa Guardiola în fața lui Pochettino? Cum poți obține un PARIU FĂRĂ RISC de 100 lei

Pochettino și Guardiola se întâlnesc din nou în Liga Campionilor // sursă foto: skysports.com
Pochettino și Guardiola se întâlnesc din nou în Liga Campionilor // sursă foto: skysports.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 aprilie 2021 13:30 / Actualizat miercuri, 28 aprilie 2021 13:30

PSG - Manchester City se joacă azi, de la 22:00, în prima manșă din semifinalele Ligii Campionilor. Această dublă manșă îi va pune din nou față în față pe Mauricio Pochettino și Pep Guardiola, foști rivali în Premier League.

PSG și Manchester City sunt două dintre cele mai bogate cluburi din lume, dar investițiile uriașe din ultimii ani nu au avut efect în Liga Campionilor, competiție pe care niciuna dintre echipe n-a reușit s-o câștige. PSG a fost foarte aproape în sezonul trecut, dar campioana Franței a fost învinsă de Bayern în finală, scor 1-0. Dincolo, Guardiola e acum mai aproape ca niciodată de trofeul Ligii Campionilor, după ce în precedentele sezoane City a fost eliminată destul de rapid din competiție.

PSG și Manchester City s-au întâlnit ultima dată în Liga Campionilor în sezonul 2015-2016, în sferturi, iar „cetățenii” au fost cei care au avut câștig de cauză. S-a terminat 2-2 la Paris, în timp în Anglia s-a impus City, cu 1-0. Manchester City vine pe Parc des Princes după ce a reușit să câștige finala Cupei Ligii Angliei contra lui Tottenham, scor 1-0. Gazdele traversează și ele o formă foarte bună, cu trei victorii la rând în competițiile interne. Pariorii pot profita de pe urma meciului dintre PSG și Manchester City, un bookmaker important oferind un PARIU FĂRĂ RISC de 100 lei pentru jucătorii noi care pariază minimum 25 lei pe această partidă (detalii AICI)!

  • Pochettino și Guardiola s-au întâlnit și în 2019 în Liga Campionilor! Tottenham a eliminat-o dramatic pe City;
  • Pep Guardiola e la a 8-a semifinală a carierei în Liga Campionilor;
  • City are tot lotul valid, în timp ce PSG îl are OUT doar pe Bernat (accidentat).

Așadar, la o casă de pariuri, jucătorii noi care depozitează și pariază minimum 25 lei pe meciul PSG - Manchester City vor obține un PARIU FĂRĂ RISC de 100 lei! VERIFICĂ AICI CONDIȚIILE OFERTEI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează